De to ting på billederne til venstre i kollagen er de vigtigste at medbringe, når man tager på kærestetur til Sydsverige.

Som de, der følger mig på Instagram vil vide, tog Jon og jeg i tirsdags turen fra København til Falkenberg Spa i Sverige. Det var faktisk først, da vi tastede adressen ind på vores navigationssystem, at det gik op for mig præcis hvor langt væk, Falkenberg faktisk ligger. Jeg er blevet sådan lidt afstandsblind, efter at vi har fået bil. Før ville sådan en tur have været noget nær umulig – og nu er den mulig! Og så hænger jeg mig ikke i detaljer så som afstande eller tid. Men altså, cirka 2,5 time og en påfyldning af Polly-chokolader senere var vi ankommet, og stedet tog fusen på os fra starten! Jeg har tidligere været på spa i Sverige og havde egentlig ret høje forventninger, men alligevel havde jeg ikke helt set for mig, at et spa, der befinder sig så langt væk fra lands lov og ret kunne være så gennemført, smukt og samtidig cool og moderne.
Jon og jeg havde bestilt The Ivory Experience hjemmefra, og det gik ud på, at vi sammen med to andre halvnøgne par af en påklædt spaguide lod os føre rundt i stedets smukke spa og tog imod ordrer. Vi smurte os ind i mudder, sad i dampbade, tog fodbad, nød den lune pool, gav hinanden en gensidig hammam-behandling og fik varmen i en sauna, der duftede af rosmarin. Om aftenen nød vi en fuldstændig fantastisk tre-retters menu, og fordi det hele føltes så ‘extra’, lagde vi ud med en østers hver. Det har vi ikke gjort før, og jeg ved nu heller ikke, om det er noget, der skal gentage sig, men det føltes festligt og ekstravagant! Efter middagen fortrak vi til vores værelse, hvor vi heldigvis måtte erkende, at YouSee havde problemer med forbindelsen, så vi måtte opgive at se et afsnit af ‘Broen IIII’ og gik i stedet i seng. Hvilket betød, at vi fik hele TI timers søvn hver den nat! YAS!

På sådan en smuttur, der inkluderer selvforkælelse, hinanden-forkælelse, afslapning og hygge, medbringer jeg ikke andet end badetøj, tandbørste og ansigtscreme. Resten må ganske enkelt vente til en anden dag. Jeg overvejede et kort sekund at smide min makeup i tasken, fordi jeg jo gerne ville se lidt laber ud til vores middag, men jeg forkastede lige så hurtigt idéen. Jeg ser sgu også laber ud uden makeup, og vigtigst af alt ser jeg laber ud, når jeg er glad og afslappet – og det var jeg!

Så min NIVEA Q10 PlusC ansigtscreme levede et noget andet liv i det døgn, vi var afsted, hvor den havde stort set hele min taske for sig selv og var det eneste produkt, der kunne spottes på kanten af håndvasken – i modsætning til de vilkår, den lever under på hylderne i badeværelset i Langehjemmet, hvor der er trængsel mellem alle de andre produkter, hårsera, krøllejern og øjenskygger i umulige nuancer. Fordi ‘hvad nu hvis man en dag liiige stod og manglede …’. Ja, som det ses herover, kom den endog med en tur på altanen for at nyde udsigten! 🙂

Jeg er stadig rigtigt glad for min NIVEA-ansigtscreme, som jeg nu har brugt dagligt i fire måneder. Den er fuld af C-vitaminer og Q10, der giver min hud et boost af både fugt, energi og glød hver eneste morgen. Og huden har altså godt af, at det ikke er hver eneste dag, at cremen straks efterfølges af pudder, concealer, fondation og makeup. Jeg kan godt finde på engang imellem og tage nogle dage helt uden sminke, hvor jeg igennem dagen påfører min ansigtscreme flere gange og så om aftenen lægger en ansigtsmaske. Jeg har en tendens til tør hud særligt på kinderne og hagen, og det kan især mærkes, når der er så koldt udenfor, som det er for tiden. Og på den måde synes jeg, at jeg får fugtet min hud helt i bund, og så er der længere imellem irritationer og røde pletter, som man jo helst er fri for.

Jeg kan på det varmeste anbefale begge dele. Både et svensk get-away med et yndlingsmenneske og hudkærlighed i form af NIVEAs Q10 PlusC-serie. 🙂

Indlægget er sponsoreret af NIVEA.