Jeg har sovet ret meget ad Helvede til i nat, men det tror jeg ærligt talt ikke er så underligt.
For det første trak Jon og jeg tork i land på en luftmadras, som lige så stille blev mindre og mindre spændt, som natten gik, og for det andet var det den allerførste nat i vores nye hus! Det føltes så rigtigt og så uvirkeligt på én gang, og jeg har en grundliggende følelse af, at vi bliver glade dér. Virkelig, faktisk.
Det handler ikke udelukkende om huset, som er virkeligt stort, sejt, flot istandsat og tjekket (men også så lydt, at jeg kan høre det i soveværelset på første sal, når Hugo slår en prut i kælderen).
Det handler lige så meget om området og den vej, vi skal bo på. Vejen ender blindt lige der, hvor vi bor, og derfor er der ikke særligt tit biler. I rigtigt mange af de andre huse på vejen bor der ogå børn, og deres forældre virker både søde og grineren.
I morges ville vi have bagt de her boller, men jeg opdagede for sent, at de skulle koldhæve i 6 timer, så i stedet gik jeg til bageren sammen med ungerne på deres løbecykler. Den lå lige rundt om hjørnet, og på vej derned kunne vi kigge ind i haverne foran en masse hyggelige huse med alle mulige forskellige mennesker, der alle sammen havde gang i nok ret meget de samme morgenritualer. Og da vi nåede bageren, kunne man få fire rosinboller for 20 kr. Hos Lagkagehuset på Købmagergade koster de 11 kr. stykket. Og rundstykker kostede også betydeligt mindre end i hovedstaden. Ses i weekenden!! ???

Jeg glæder mig SÅ meget til at begynde på det her nye kapitel i vores liv, og jeg er skidespændt på at se, hvad det gør ved os og ungerne. Jeg håber, det kommer til at byde på endnu mere hjemmetid, fordi al udetid ikke er en udflugt, der kræver pakning og snacks, men sådan set bare kan klares med at åbne døren. Og så er vores køkken så motherfucker-stort, at jeg også hellere må se at få lært at lave mad.

De næste ti dages tid knokler to sympatiske håndværkere med at ordne vægge og gulve i husets stueetage og førstesal (vi havde altså ikke råd til at få fikset kælderen også i første omgang, men for fa’en. Det er en kælder), og så snart, de er færdige med det, rykker vi ind. D. 30 januar kommer flyttebilerne og henter hele Langehjemmet, og å lukker vi døren bag os i København K. I hvert fald på boligfronten. Jeg suser jo stadig ind og jobber på Tinnitus, og besøget på Bone’s i Køge i går aftes siger mig, at vores date nights stadig kommer til at gå ned i City. 😉

Men det er nye tider, og jeg glæder mig så meget, til vi flytter rigtigt. Sådan helt rigtigt! <3