_dsc6409
Det var altså sjovt. Viiirkelig sjovt at prøve at blive hyptoniseret.
Vi optog videoerne og foretog hypnoserne hjemme hos mig. Mads Møller, som også var med i eksperimentet, og jeg blev hypnotiseret på skift, og vi startede med mig. Da vi var færdige, begyndte de andre at stille mig en masse spørgsmål om, hvordan det var, og jeg var nødt til at bede dem klappe kaje i tyve minutters tid, fordi den følelse, jeg havde i kroppen og hovedet var så rar, og jo mere, jeg interagerede med andre, jo længere væk kom den. Og jeg ville gerne spare lidt på den.
_dsc6346
Ham Ulf Sandstrøm, som hypnotiserede os, er svensk, men taler næsten perfekt dansk. Jeg forstår ikke svensk, og jeg forstod ham, kan man sige. men han havde nogle ord og vendinger, som ikke var helt korrekte, og jeg ved ikke, om det måske er det, der har forstyret mig. Samtidig sad jeg op i lænestolen i den halve time, det tog ham at hyptonisere mig, og i løbet af den tid gled mit hoved ned, så jeg sad lidt ubehageligt med nakken, og det trak lidt fokus. Måske er jeg bare ikke en type, man kan hypnotisere.
_dsc6306
Det virkede i hvert fald ikke, desværre. Selve hypnosen havde en meget, meget behagelig effekt. Som en form for hjernemassage, vil jeg næsten driste mig til at kalde det. Jeg følte mig helt i ‘zen’, for så at bruge dét udtryk, bagefter, og jeg var frisk og nærværende på en måde, som ikke nødvendigvis er sådan evigt gennemgående for en type som mig med små børn og søvnbesvær. Så jeg var jo modtagelig i én eller anden henseende, men DESVÆRRE gjorde det ikke, at jeg glemte Sex and the City.

Efter hypnosen gik vi alle sammen hver til sit, ungerne kom hjem, og jeg fik travlt med alt muligt ikke-SATC-agtigt. Og jeg gjorde mig faktisk en lille smule umage med ikke at tænke på serien, selvom alle ved, at det værste, man kan gøre, hvis der er noget, man ikke vil tænke på, så er det at prøve. Men jeg synes alligevel, det lykkedes ret godt.
Vi skulle nemlig mødes igen dagen efter og teste, om hypnosen havde virket. I min stue, og de gode folk fra SAMSUNG havde sgu købt både popcorn og Stjernemix til underholdningen! Klokken 10 om formiddagen! Jeg siger jo, de forstår sig på bloggere! 😉

Se videoen fra eksperimentet med mig og Mads Møller herunder. TV’et, vi stirrer på, er i øvrigt et QLED fra Samsung, som de desværre hentede igen efter forsøget, og Jon græder stadig lidt over det. Og selvom jeg altid har sagt, at jeg ikke er teknisk kyndig nok til at sætte pris på høj opløsning og mega-skærm, så er jeg i det her tilfælde faktisk rørende enig med ham. KÆFT, det TV klæder mig!

Man kan i øvrigt selv prøve hypnosen i digital form HER!