Det føles umanerligt koldt udenfor i dag, så Jon og jeg er netop krøbet i ly indendørs. Vi har forskanset os i sofaen sammen med en pakke havregrynssmåkager fra Netto og en liter letmælk, og når han er færdig med et par småærinder på computeren, skal vi se et afsnit af Broen III, som vi lige er gået i gang med.

Vi har nemlig hygge-date-dag i dag. Det er ret passende med en slapper-dag, da Hugo afbrød natten kl. 5.23 i morges. Jeg fik lov at sove længere, men så gik min støvmiddeallergi i stedet i gang, så jeg lå og nøs i halvanden time, før jeg gav op. Det er gået op for mig, at jeg lyder vildt jaloux, når jeg nyser! Jeg siger altid “Whoiszhiiii”! ?

Grunden til, at vi har date-dag er, at vi var til parterapi i formiddag. Det er vi cirka hver anden/tredje måned, og så forsøger jeg altid at lægge mine møder på andre dage, sådan at vi kan bruge resten af dagen på at spise frokost, gå i biffen eller som i dag – sofahygge. Jeg elsker det!

Så, nu er Jon returneret fra sin plads foran computeren med pakken af kager. Som han medbringer i original emballage! Jeg har ellers forklaret ham, at den slags er respektløst over for guffet, så nu tror jeg, jeg vil tøffe ud og hente en passende kageskål. ?

Møs og god tirsdag! ❤️