Billedet her er nok mit yndlings fra koloen … Hugo spiser Chocos og skal have det hele med. 🙂

En æra er i sandhed forbi. Kolonihaven er solgt, skødet er underskrevet, og pengene er forhåbentlig på vej ind på fælleskontoen, for de skal bruges i næste uge, når vi skal formøble alle vores likvider for at kunne stille med udbetalingen til villaen i Køge. Vi har købt en freaking VILLA! Det skal nok gå alt sammen.
Men koloen er nu en saga blot, og mit hjerte bristede lidt, da jeg her til morgen så billederne igennem fra de sidste par år. Vi har haft sådan nogle fine, fine timer derude, og jeg kommer sådan til at savne vores lille hus, rabarberplanterne, terrassen og de søde naboer. Og vi kommer nok aldrig til at få en kolonihave igen. Da vi købte den i maj 2015, var der vildt mange til salg på Den Blå Avis, men i de to-et-halvt år, der er gået, er markedet eksploderet, så da vi meddelte kolonihaveforeningen, at vi agtede at sælge, fik jeg en interesseliste med 150 navne på på folk, der ønskede hus bare på vores sti.

Men det var smukt så længe, det varede, og her en lille tur rundt om blokken med Lones Lune fra 2015 – 2017. Tre sæsoner nåede vi at have derude. Og forhåbentlig kommer de nye ejere til at have mange flere! <3