Hej venner, jeg bor i Køge! I et kæmpe-stort hus med en brændeovn, jeg lige skal lære at tænde rigtigt op i, og et naturgasfyr, der styrer gulvvarmen på en måde, ingen af os endnu helt forstår. Toilettet på øverste etage stopper, bare én af os slår en prut under dynen, og Berta faldt hele vejen ned af trappen fra første sal i går (men hun har det heldigvis godt og slap uden mén, men med en voldsom forskrækkelse).

Men huset er så skidesmukt, og det føles så meget som os! Da jeg i går aftes gik rundt og pakkede ud, mens jeg hørte Ed Sheeran, og børnene sov ovenpå, tænkte jeg på, at det var nu, jeg skulle føle, at det hele var “enormt voksent”. Men sådan havde jeg ikke. Eller jo – men samtidig tænkte jeg, at det er lige præcis så voksen, jeg er! Det føles som at tage en skindhandske på, der passer perfekt, når det er koldt og vådt udenfor. Varm, god og lige noget for mig. 🙂

Som beskrevet på Instagram, viste det sig, at vores hjem fyldte omkring dobbelt så mange flyttekasser, som de flinke flyttefolk fra ADAM havde regnet med, så i går, på andendagen, mødte de op med 50 kasser og yderligere tre stærke mænd i varierende alder. De var alle enormt søde og flinke til at lade ungerne være lidt med til at pakke en enkelt kasse fra deres værelse, inden vi gav dem overtøj på og gik på gaden. Planen var egentlig, at vi ville gå en tur på Hovedbiblioteket og lege en times tid, før vi smuttede retur til lejligheden i Nørregade, men i stedet valgte vi at køre for at samle Hugos nye seng.

Begge unger har fået en seng fra IKEA med en anden seng nedenunder, som man kan trække ud – HVIS nu de hellere vil sove sammen engang imellem, selvom de insisterer på at have hver sit værelse. Også fordi, at når de så trænger til voksenstøtte i løbet af natten, kan én af os lægge sig derind og rent faktisk sove godt alligevel. OG hvis vi en dag sender Krapylerne på weekend hos farmor, har vi lige to ekstra dobbeltværelser til overnattende gæster (udover de to i kælderen, hæhæ). De er vildt gode, men det tog også Jon en krig at samle dem.
Klokken 16 i går ankom ADAM-mændene med flyttebilen, og så brugte de lige den gode del af tre timer på at slæbe alle vores egendele ind i huset. Kælder, stueetage og førstesal. For vi ejer nemlig aaaaaaalle etager, og jeg kan næsten ikke forSTÅ det! ARGH, jeg brister af velbehag!!
De satte alle ting ind i de rum, vi pegede ud, og så kørte de afsted, mens vi tøffede over på den anden side af gaden og spiste mørbradgryde hos vores nye genboer, som en halv time inden impulsivt havde inviteret. De har en søn, som er tre måneder ældre end Krapylerne. Ydermere var han enormt flink til at dele sit legetøj (Watch and learn, kids …), så alle hyggede sig, og jeg havde næsten svært ved at rumme alle provinslivets glæder på én gang.

Den eneste, lillebitte anke, jeg har at tilføje om ADAM Flyttefirma, som har forestået både pakning og flytning af alt det, vi ejer, er, at de pakker VIRKELIGT grundigt. Jeg kan godt forstå, at det må være et svært grænseland, for det er jo umuligt at vide, hvad der er vigtigt for folk, og man må jo for alt i verden undgå at ødelægge noget, når man besidder jobbet som flyttemand.
Men de har pakket ALT ind i to lag papir. Også ungernes plastiktallerkner. Og der er lagt ekstra-papir i alle kasserne, så vi har simpelthen så vanvittigt meget papir, og det tager umanerligt langt tid at komme igennem bare en enkelt kasse. Jeg har en plan om at tale med ADAM Flyttefirma om, om jeg må have lov at returnere papiret sammen med flyttekasserne, når de kommer og henter dem og 14 dage, så det kan genbruges ved en anden flytning, for ellers er jeg ikke sikker på, at min CO2-samvittighed holder til det.

Men udover at de er lidt for forsigtige (hvilket jo er noget, man alt andet lige hellere vil beskylde et flyttefirma for end det modsatte), så har det været en FRYD at være sammen med folkene fra ADAM de sidste par dage, og NØJ, hvor er de effektive! Det er første gang, jeg prøver at flytte uden selv at skulle røre en finger – ikke engang i nedpakningen – og det vil jeg virkelig anbefale! Vi har meget mere energi til at indrette og glæde os til at komme på plads nu, end jeg havde sidst, vi flyttede, hvor vi selv stod for det hele. Og det ville ikke have været nemmere med to næsten 4-årige rendende rundt!

Nogle af jer, der læser med, har skrevet og spurgt, hvad en nedpakning og flytning med ADAM koster, og jeg kan kun svare, at I skal tage kontakt til ADAM Flyttefirma og spørge. Det afhænger jo nemlig af, hvor meget I ejer, hvor mange rum, der skal flyttes, fra hvilken etage og hvorhen i landet. Men det er enooormt nemt at få et tilbud! Alle de andre flyttefirmaer, vi talte med, inden jeg lavede det her samarbejde med ADAM, sendte en mand ud for at inspicere vores lejlighed. Men med ADAM havde jeg bare en 10 minutters facetime-samtale med Kent fra Aarhus, som jeg viste rundt ved hjælp af kameraet i min telefon! Så ring eller skriv til ADAM og hils fra mig. 🙂

Indlægget er en annonce for ADAM.