Ahrmen, altså! Vi har arrangeret to fester med sammenlagt FIRE temaer, og vi har inviteret alle dem, der betyder noget for Krapylerne, som ikke er på enten skiferie eller selfieferie til to fester i løbet af de kommende to dage. Og i nat begyndte Berta at skrante. Hun snøfter, hoster og har feber. Og det er så royal en nedtur …

Heldigvis har hun endnu ikke selv forstået andre repressalier af sin diagnose, end at Hugo skal i børnehave i dag, mens hun skal blive hjemme, hvilket altid synes at ophøje lidt til en særlig status imellem de to. Heldigvis får den, der kommer alene i børnehave, også som oftest en positiv og eksotisk oplevelse ud af det.

Min tanke er, at familien sgu må tage chancen i morgen! Det er lidt konsekvensen af at være blodsbeslægtet, altså. At man kommer til folks fødselsdage, selvom de er forkølede! Og hvis den strækker sig til på lørdag, feberen, må vi udsætte børnefesten, installere Bertie foran en tegnefilm og invitere Hugo og genboens knægt i legeland som kompensation. Det gode ved at flytte børnefesten til næste weekend er potentielt, at der måske er flere af gæsterne, der kan komme, da de måske er hjemvendt fra diverse udenlandseventyr i de mellemliggende dage.

Åh, ja. Det er aldrig sjovt at blive syg, og da slet ikke dagen inden sin fødselsdag. Meeen hellere forkølelse end så meget andet, og vi skal nok få det hyggeligt alligevel! Nu må den snarlige tid vise, hvor grelt det står til.