Se LIGE vores nye stue! Åh, jeg er så vild med den!
Det tog mig liiige en eftermiddag at vænne mig til vores nye sofa fra IDÉMØBLER, skal jeg i sandhed indrømme. Jon og jeg var ellers på stor browser-tur i IDÉMØBLER i Glostrup, da vi skulle udvælge vores sofa, og vi prøvesad en hel del forskellige eksemplarer i den anledning. Vi fandt den, vi helst ville have af dem, der var udstillet, og så drønede vi hjem til Nørregade, hvor vi dengang residerede. Den sofa, vi valgte, var vildt smuk, men den var ikke helt så flyder-agtig, som vi ellers bedst kan lide det. Men vi valgte designet fremfor komforten. Da vi kom hjem, opdagede vi dog, at netop den model var ved at udgå af sortimentet, så vi gik på jagt igen – denne gang online.

Vi havde på forhånd forestillet os, at vi skulle have en mørkegrøn sofa. Vi har en drøm om at indrette stuen med masser af naturreferencer, og en grøn veloursofa ville i mit hoved være lidt af en drøm. Jeg har endnu ikke fundet min ro med de 70’er-referencer, modeverden er fuld af for tiden, men når det kommer til indretningen, er jeg totalt på! Hjørnesifa og velour, marmor og kobber! Sign me UP!
Så da jeg faldt over denne velour-grønne flyder-badboy af en modulsofa ved navn Vesta, føltes det lidt som om, at møbel-Guden havde hørt min bøn!

Jon blev glad ved tanken om hele TO flyder-ender, så vi bestilte med det samme. Vi kunne godt se på nettet, at den var stor, men vi gik ikke til yderligheder så som at måle op og den slags. Detaljer.
Så sofaen størrelse kom ærligt talt en kende bag på mig, da den en måned senere ankom til det splinternye, køge-beliggende Langehjemmet. Allerførst tænkte jeg “Åh, Gud i himlen! Vor stue ligner et venteværelse!” Jeg kunne ikke rigtigt arbejde min hjerne omkring, at sofaen udfyldte hele rummet og optog endog flere vægge.

Men så fik vi banket et par plakater og vores verdenskort op på væggen, fik pyntet med lidt puder og et lammeskind, og på under en dag nåede jeg helt ned på den anden ende af skalaen. Jeg ELSKER vores gigantiske sofa, som får mine Krapyler til at ligne to fnug på en grøn vinter-trøje, når de bliver helt væk i den under Disney Show, og det faktum, at selvom der er to ender med hver sin benplads, er det heldigvis indtil nu endt med, at vi begge sidder i den samme ende.
Hvis man også er med på hjørnesofa-tendensen, kan man med fordel klikke her og samle lidt inspiration! Der er mange i forskellige prislejer!

Vi er slet ikke færdige med stuen, og min erfaring siger mig, at den slags tager tid for os. Vi skal først bo i tingene i noget tid, før vi kan se, hvad der skal gøres. Det, vi ved, er, at vi skal have et nyt (større) sofabord, som kommer i næste uge, og så skal vi i løbet af foråret have en indbygget reol op på endevæggen til alle vores bøger. Og så har vi talt om at gå på jagt efter et stort billede, der skal erstatte landkortet over sofaen. Og så har jeg gudhjælpe mig en plan om selv at sy nogle sofapuder, men nu må vi se, hvor godt det kommer til at gå. 🙂
Men sofaen – den skal satme ingen steder! Åh, hvor jeg elsker den!

Udover sofaen er også den lille børne-gyngestol fra IDÉMØBLER. Jeg synes, den er så stilet og samtidig sød og hyggelig – hvilket ikke er et supertypisk mix, når det kommer til børnemøbler. Og så er den store krukke, som jeg har sat kålblomster (købt på Torvet i Køge for en fjerdedel af, hvad de koster i København), er også fra IDÉMØBLER, og det er lampen, som står ved siden af min globuslampe fra Marrakech også. (Tip: Den er på udsalg lige nu). Marrakech-lampen er midlertidigt ude af funktion, da ledningen smeltede sammen (godt gået, Afrika), så pt. er den en lysestage, hehe.

Jon og jeg har handlet i Ilva en del tidligere. Vi købte den her fantastiske lounge-sofa til kolonihaven sidste år. Sandheden er, at jeg ikke nåede at sidde i den én eneste gang, for det var en umådelig regnvåd sommer. Nu har vi ladet den overgå til de nye ejere af huset i Glostrup sammen med de her to stole, som vi købte til.

Vi er stadig i gang med at indrette vores spisestue også, og i den forbindelse har jeg virkelig fået et godt øje til den spisestuestol, som kan ses herover. Vi har talt om, at vi gerne vil have nogle stole, man sidder behageligt i, og der skal være armlæn. Vi håber på, at vi kan holde nogle gode middage ved langbordet her i huset, og det er altså sjovest, når man sidder godt.

Vi har også købt et par andre ting i Ilva, og dem kommer jeg til at vise frem i et senere indlæg!
Until then, så sig mig lige: Er det ikke en fin stue? 😀