Okay, for ikke at komme til at tro, at jeg har tabt mine marmorkugler fuldstændig, er I nødt til lige at have forhistorien:
Jeg har jo den her veninde, Kopiernes Mor. Før hun fik tvillinger, hed hun mest Nina, men så skete der altså det, at hun blev mor til enæggede drenge. Det skete blot fem uger inden, at jeg blev mor til Krapylerne, og siden er hun gået under det måske noget upersonlige tilnavn – i hvert fald her på domænet. Nina og jeg var veninder inden, vi fandt ud af, at vi begge rugede dobbelt, men det var da dén information ramte os, at vi rykkede ekstra-godt sammen i bussen, og siden da har hun været et af de mennesker, jeg allerhelst vil bruge min tid sammen med. Både sammen med vores familier, men også bare hende og jeg.
Det med at ses har nogle gange været en kende udfordret. Ikke så meget fordi, vi har så mange børn imellem os, men mere fordi, at Nina er børnelæge, og hendes baby-daddy er pilot. Og det er altså to skemaer, der nogle gange er ret svære at forene med, at den ene part har en veninde, der står på sidelinjen og hopper op og ned for at lave ballade!

Og Nina og jeg har de seneste fire år løbende talt om, at vi en dag skulle tage en weekend til Marrakech – bare os to. Jeg har jo været der mange gange efterhånden, men det har hun ikke, og det gad hun virkeligt godt. Det er bare endnu ikke blevet til noget. Nu var meningen så, at vi skulle rejse et par dage i marts, men i går ringede Nina og aflyste dén plan. Eller det gjorde hun ikke, men de eneste dage, hun ville kunne forlade København, ville være henover Langemandens fødselsdag, og det er jeg alligevel ikke frisk på.

Jeg ærgredes så vederstyggeligt, men livet går jo videre, så vi begyndte at snakke om den forestående weekend. Jeg gik ud fra, at hendes mand var i luften, som piloter jo ofte er, men Nina fortalte, at han faktisk var hjemme fra fredag til onsdag. Og Nina har fri. … Så den løb jeg med!

Den kommende weekend er altså den eneste weekend, hvor der er nogle sammenhængende dage, hvor Nina og jeg kan tage på den tur til Marrakech, som vi har talt om i FIRE ÅR! Til april starter hun ansættelse på et nyt hospital, og så kommer hun til at være mere ophængt, og jeg ved, at hvis det ikke sker nu, så sker det ikke, før børnene er på efterskole. Min kære veninde er knap så impulsiv som jeg, men det gen er til gengæld noget, jeg har lykkeligt til fælles med hendes ægtemand, så efter et godt samarbejde mellem ham og mig, hoppede hun sgu med på idéen, og så fik vi købt billetter i samme sekund!
Så vi flyver altså til Marrakech på lørdag kl. 8 og hjem igen tirsdag kl. 10.45! JA, MAND! Jeg skal til Marrakech OM TRE DAGE! Med min yndlings-veninde! JEG ELSKER DET!

Og så kan man jo sidde tilbage at tænke, om det måske ikke er en kende hastigt sådan at flyve til Afrika på forlænget weekend mindre end to uger efter, at man har købt et hus. Som stadig indeholder en del utømte flyttekasser, i øvrigt. Men Jon bakker heldigvis beslutningen op 100%, og han glæder sig til lidt solotid med ungerne. Og så har jeg en undskyldning for at købe endnu flere lækre gulvtæpper, puder og lamper til vores fine, fine hus! <3

YAY! Jeg har sommerfugle i maven – og det havde jeg altså i forvejen! 🙂

Hvis man selv pønser på at rejse til Marrakech, vil jeg for det første anbefale det til fulde. OGSÅ med børn!
Jeg har været der 7-8 gange efterhånden og en enkelt gang med Krapylerne. Oftest rejser jeg derned alene.
Jeg har skrevet et indlæg hér med mine anbefalinger, når man rejser til Marrakech, og jeg har skrevet et andet indlæg hér med svar på de spørgsmål, jeg oftest får omkring rejser til Marrakech.

Sidst, jeg var der, var i november. Da mødtes jeg med en bekendt dernede, og vi spiste efter anbefaling fra en læser her på bloggen på restauranten Bo-Zin. Det er første gang, jeg har spist et fancy sted i Marrakech, hvor de også serverede alkohol. Det var SÅ cool og tjekket – både indretningsmæssigt, og så fik vi den lækreste, asiatiske mad.

Nu skal jeg så afsted på venindetur, så det er nu, jeg gerne vil høre fra jer, my friends!
Hvis nogen sidder inde med anbefalinger på cool, lækre restauranter, der serverer cocktails og er lidt fancy i det, så smid MEGET gerne en kommentar! Vi kommer til at spise masser af tagine, som jeg også elsker, men lige lørdag aften kunne det da være helt sjovt at gøre en ting ud af at prøve det andet.