Livet i Køge behandler mig godt. Virkelig godt! Hver morgen (når solen skinner, forstås) ser jeg solen stå op over villakvarteret, Krapylerne er efterhånden ved at være kørt ind i børnehaven, som de allerede er rigtigt glade for, og i går sidst på dagen tog jeg altså turen til København! Jeg skulle først til et event, som Christina Dueholm var med-vært på, og bagefter skulle jeg til forpremiere på tungeslaskeren ’50 Shades Of Grey’.
De seneste uger har jeg gået rundt derhjemme i huset og set noget nusset ud. Det tog mig fire dage at finde min deodorant i en kasse, og mit glattejern dukkede faktisk først op i forgårs. Så dagens anledning taget i betragtning i går, havde jeg lidt lyst til at gøre mig lidt laber!

Og det passede timingsmæssigt mega-godt med, at jeg for nyligt var til møde hos NIVEA, som jeg har indgået et samarbejde med for 2018. De har en masse nyheder klar, som skal rulles ud i løbet af året, og jeg GLÆDER mig til at vise de ting, de har hittet på. Der er nogle virkelig labre nyheder på tapetet, som alle har råd til, og den kombination bliver jeg aldrig træt af.

Med til den Q10 PlusC-serie, som jeg har været superbruger af det seneste halvår, hører åbenbart endnu en perle, som jeg først nu er blevet introduceret for. Det er en perlende perlemors-serum, der påføres inden dagcremen, og som både tilfører C-vitamin og Q10, men som også giver en øjeblikkelig virkning i form af, at huden får et smukt shine, som får én til at se friskere og mere udsovet ud – også når man ikke er det. Den klistrer ikke, men er bare blød og laber, og man kan også og med fordel duppe lidt af den på kindbenene og næseryggen igen efter, at man har påført sin foundation, vil jeg lige nævne.

Den serum er jeg blevet rigtigt glad for, og jeg bruger den stort set hver dag – også uden makeup. Den giver lige det der lille pift til huden.

Med masken fuld af krudt og iført silketrøje og sorte jeans ankom jeg til eventet, som udformede sig en kende anderledes, end jeg havde forventet. Før jeg vidste af det, sad jeg i skrædderstilling på en yogamåtte, og da yogalæreren spurgte, om vi var vant til at lave “kasajasana” (det tror jeg, det hed …), svarede jeg, at jeg altså var mere vant til at lave drømmekage. Men jeg kom igennem prøvelserne, og hvis man er i humør til at se, hvordan en dame ser ud, når han laver yoga (filmet nedefra) kan man med fordel tjekke min story ud, inden den udløber. ?

Til forpremieren på 50 Shades lidt senere på aftenen blev min veninde og jeg mødt af to halvnøgne køleskabe. Sådan kom vi i hvert fald til at tænke om dem, da de var så uhyre veltrænede, at deres brystkasser nærmest var kvadratiske. De havde ingen trøjer på, og de var friske på at få taget billeder (faktisk tilbød den ene af dem det uopfordret), så jeg blev foreviget evigt akavet, som jeg er overfor at komme i nærkontakt med fremmede, halvnøgne mænd.


’50 Shades Of Grey – Fri’, som er filmens fulde navn, var bedre, end jeg havde forventet, men jeg gav virkelig heller ikke meget for dens forgænger. Jeg har aldrig læst bøgerne og er ikke stor fan af Jamie Dornan, men i den her film har han en klædelig tan, da filmen starter ud med en bryllupsrejse til solrige egne, og den kombineret med, at hans skæg er en kende mere scruffy, og han ofte optræder i jeans og bar mave, så er han en del mere lækker, end han plejer at være. Og vi kom jo ikke for plottet anyway! ?