Okay, jeg har altid troet, at jeg var en god souk-forhandler! Jeg synes, jeg er relativt benhård og god til at stå fast på mit – også selvom jeg nogle gange bøjer af, inden jeg når mit økonomiske mål for argumentationen.

Enter Nina! Shit, den dame er god at have i baggagen, når man er ude efter en dims i Marrakech! Hun formår at forblive aldeles rolig, mens hun ser sin modpart direkte i øjnene, og bestemt og afdæmpet kræver hun det, hun vil have. Og får det.

Og hun fik den smukke lampe, som kan ses på det øverste billede, og som forestiller hele verden på én gang, forhandlet hjem til mig til en pris, jeg ikke selv var nået ned til. For jeg ville virkelig gerne have den, og det er altid et dårligt udgangspunkt for en forhandling. Men Nina er egentlig ikke specielt vild med den, så måske er det derfor, hun var bedre, hehe. ?

Jeg endte med at betale 1.000 danske kroner for lampe, som måler omkring en halv meter i diameter og skal stå i stuen i vores fine hus. Og 1.000 kr. er mange penge i den marokkanske souk, så den tandløse berber, vi forhandlede med, har helt sikkert også haft en god dag, og så er det jo win/win for os alle sammen!

Vi har den dejligste tur til Marrakech og får oplevet en masse ting, jeg ikke har prøvet før hernede, samtidig med at vi også lystigt pløjer igennem klassikerne, og det er fantastisk! Jeg tænker, at jeg efter hjemkomst vil lave en guide til en Marrakech-venindetur, så man, hvis man overvejer at gøre os kunsten efter, bare kan tegne efter prikkerne!

Med ønsket om en dejlig mandag! Solen skinner, og i dag skulle der blive 21 grader. Jeg føler mig meget heldig! ??✨