(foto: HEIN Photography)

I får sgu lige et gammelt billede af mig. Jeg synes bare, det er ret godt, hvis jeg må være så selvfed! Og jeg ser dejligt kæk ud! Og jeg er sygt træt i dag – på tredje uge – og det orker jeg ikke at stå ved. Jeg vil hellere se fremad og glæde mig til, at jeg får sovet ordentligt ud og kommer helt ovenpå igen! Jeg tror ikke, der går så længe.
Så indtil da – flashback til godt lys og en læderbuks, jeg dengang stadig kunne passe! 😉

1. Jon og jeg så ‘Basic Instinct’ i går og er enige om, at Michael Douglas ganske enkelt kysser helt ad helvede til.

2. Jeg har tænkt på, at det ville være meget smartere, hvis alle kvinder menstruerede samtidig. Så var der altid en veninde, der havde en tampon i tasken, på det rigtige tidspunkt, og vi ville også opnå langt højere forståelse, tror jeg, i samfundet i dagene omkring begivenheden. Det ville også være meget mindre privat og hemmeligt, og (unge) kvinder ville synes, det var mindre pinligt. #bloodnormal

3. I morges vågnede jeg atter kl. 4.15 og kunne så ikke sove mere på grund af min støvmiddeallergi. Vi kører nu på tredje uge i træk med maksimalt 5 timers søvn om natten, og det begynder at trække tænder ud.

4. Efter en time stod jeg op og fandt ud af, at de sneede! Så jeg smed mit store gulvtæppe ud på terrassen med ansigtet ned af, og jeg lover at rapportere tilbage, om det er sandt, at sådan en behandling skulle være bedre end en professionel rensning.

5. Jon har fødselsdag i dag, og jeg og andre i familien har skillinget sammen til et dykkercertifikat. Han skal efter planen tage det i april, så han kan dykke på vores rejse i maj.

6. Børnene giver ham den officielle VM-fodbold anno 2018. Jep, that’s a thing.

7. Jeg vil hellere slikke en polsk håndværker i armhulen end prøve at dykke. Det er noget af det mest klaustrofobiske, jeg kan forestille mig. Men Jon har prøvet det to gange, og nærmest græd af lykke første gang, så jeg glæder mig ret meget på hans vegne.

8. Jeg har for nyligt sat to mennesker, jeg kender, op på en blind date. De har nu været på adskillige dates siden, og jeg mener ikke, det er urimeligt i den sammenhæng at forvente, at de opkalder deres første barn efter mig.

9. Vi har fået et stort sofabord. Jeg har altid været fan af små sofaborde, men Jon ville vildt gerne have et stort, så jeg gik med på den, og jeg ELSKER det! Måske jeg også skulle gå med til at male væggene i stuen mørke…? ?

10. I dag er den 7. fødselsdag, Jon fejrer sammen med mig. Jeg har regnet ud, at med lidt held (og måske skal jeg så til at spise noget mere broccoli) kan vi godt nå at få 10 gange så langt tid sammen. Hvis jeg bare lever, til jeg er 100 år og han, til han er 101. Og det er vel ikke helt urimeligt at forestille sig i disse tider. Håbet er lysegrønt! ?