Jeg har flere gange her på domænet og på Instagram forholdt mig humoristisk endsige tragikomisk til det faktum, at jeg lider af PMS. Jeg bliver en regulær møgkost i dagene op til min menstruation. Man skulle tro, at udsigten til de foranliggende dages smerter og ubehag fremkaldte kvalerne, men nej, den slags er vi jo kvinder jo vante til. Smerter og ubehag som følge af den krop, vi er født med, er kvinders lod i livet. Næh, nej, min PMS skyldes, at hormonerne raser rundt i kroppen på mig og gør, at mit humør svinger kraftigere end en gyngehest under en kvabset yngling. Før jeg fik børn, troede jeg, at PMS var møgkællingers undskyldning for at være møgkællinger. Jeg havde endnu ikke oplevet fænomenet på egen krop og betvivlede diagnosens rigtighed. Men som så meget andet forandredes det i samme trylleslag, som mine poder kom til verden. I tre-fire dage inden min krops månedlige sorg over ikke at få lov at producere flere arvtagere, får jeg PMS. Humørsvingninger – mjaeh, mestendels bare nedture og surhed. Ikke skidesjovt hverken at være eller være gift med hende, den sure.

Men! I denne omgang har Jon og jeg opdaget noget forjættende! Jeg PMS’er som sædvanligt. Mor er mopset og træls. Til gengæld er der sket noget med Jons held i spil i præcis samme periode!

Jon har længe haft en lille hobby med at bette på fodboldkampe. Og i denne PMS-periode har han vundet markant mere, end han plejer! Selv usandsynlige væddemål er gået hjem, og undertippede spillere har scoret utrolige mål. Ydermere købte jeg et skrabelod til ham i Kvickly forleden (der var nogle fine påskeæg på, jeg tænkte, han ville sætte pris på), og også her vandt han 150 kr. Da han returnerede loddet, købte han endnu et til mig og til sig selv. På disse to vandt jeg ikke en disse, mens han ATTER vandt 150 kr.!

Man har enten held i spil eller i kærlighed. Så kvinder! Når I mærker PMS’en nærme sig, så invester i et skrabelod til jeres mage! Eller køb en lotto-kupon! Så er der lidt mere lebensraum til at være en hystade, for de har nu så svært ved at være sure, når de vinder, de mænd! ?