I onsdags i sidste uge trodsede Morten Nordstrøm (Instagrammer, fotograf og Køge-genser) og jeg vinterkulden sammen med Telia for at teste den nye Samsung Galaxy S9, som kan forudbestilles her.
Vi fes rundt i Køge og frøs tæerne grundigt af, men stemningen var god og telefonen ligeså. Godt nok var der overskyet og iskoldt, men det var tydeligt, at telefonens kamera er bedre end noget andet mobilkamera, jeg nogensinde har prøvet. Og så har det nogen grineren effekter som eksempelvis emojis, der ligner én selv, som kan ses i videoen herunder. 😉

I slutningen af dagen spurgte jeg de rare mennesker fra Telia, om jeg ikke måtte have lov at tage den nye Samsung Galaxy S9 med til Marrakech! Jeg synes nemlig, at det var lidt ærgerligt kun at få et indtryk af kameraets kunnen i grå og kolde Køge – særligt når jeg nu stod med udsigt til to dage i varme, farverige Marrakech. Og det fik jeg lov til –
til Jons store misundelse, i øvrigt.


Og se nu her! Jeg vil næsten lade billederne her i indlægget tale for sig selv. Jeg fløj i luftballon 900 meter over jorden i solopgang og tog selfies på dunkle toiletter, og kameraet er uden sammenligning det bedste, jeg nogensinde har oplevet. Jeg havde min egen mobil med også, så jeg kunne ikke lade være med at sammenligne én til én, og Samsung’en vandt med længder. Really! Hvis man har fulgt med på Instagram kan jeg fortælle, at alle billeder og videoer, jeg delte dernede, er taget med Samsung Galaxy S9. Man kan eksempelvis smutte forbi min instagram og se optagelserne fra min tur med en luftballon over Atlasbjergene i ‘højdepunkter‘. 🙂
Telefonen kan, hvis man vil forudbestilles hos Telia her!