Så sidder jeg i en flyver på vej mod Marrakech. Iført præcis det samme outfit, som jeg havde på i går – først på Jensens Bøfhus i Greve og derefter til middag på d’Angleterre. Det er sgu da flerfacetteret påklædning, mine damer og herrer!

Eventet, jeg gæstede i går, var en sammenkogt ret af flere forskellige ting. Der var inspirerende taler fra iværksættere, mør bøf på tallerknen og en auktion til fordel for Børnecancerfonden. Jeg havde held til at negle mig et hotelophold i Båstad for hele familien inklusive buffet om aftenen, så det kan man jo godt kalde en succes!

Natten tilbragte jeg på min papsøsters sofa i Ørestad, da turen var Køge ville have betydet, at jeg skulle stå op kl. 3.30 i morges for at nå det hele, og det føltes ikke oplagt, når jeg nu i forvejen var relativt tæt på startbanen i går aftes.

Jeg skal til Marrakech med rejsemagasinet Go Traveling. De fylder 5 år og har inviteret mig og 25 andre på en todages-tur til min yndlingsby. Det bliver en noget anderledes tur en det, jeg plejer. Normalt tøffer jeg bare rundt i souken og spiser tagine om aftenen. I morgen tidligt starter vi lige ud med en luftballonflyvetur over Atlasbjergene i solopgangen! Det er så meget bucketlist-goals, at jeg får en snurren i mellemgulvet blot af at tænke på det! Og om aftenen skal vi på natklub! I Marrakech! Sådan har jeg sgu aldrig fået den før.

Jeg har bare tænkt mig at spænde sikkerhedsbæltet og lade mig føre. Jeg kender ikke mange af de andre, der er med, men et par enkelte er bekendte og en enkelt er faktisk en veninde, jeg festede (vanvittigt) meget med i mine yngre dage. Hun er ganske vist gravid, men jeg har givet arrangøren besked om, at de bare skal sende hendes alkoholrationer videre til mig. Så jeg har en klar forventning om, at det nok skal blive sjovt, det her. OG der er 25+ grader i Marrakech for tiden … ❤️

Stort klem fra mig og hav lige en dejlig dag!