Jeg sidder nu på min plads i S-toget mod Køge efter en på ret mange måder fin dag! Jeg startede ud med en tur til tandlægen, hvor jeg havde sat ekstra tid af til at få boret det hul, jeg følte mig ret sikker på, at jeg havde i nederste venstre side. Men allerede her afsløredes dagens første optur, da tandlægen kun havde ros til overs for mit tandsæt, og jeg blev således sendt ud i regnen igen uden at være påført nævneværdig smerte.

Og da jeg trak min trofaste buddy, mobilen, op af lommen ude på fortorvet, erfarede jeg dagens anden optur i form af en SMS. Men til den fortælling hører lige lidt forhistorie, og den kommer her:

I går tilbragte jeg hele dagen på BØRNEfonden, hvor jeg fik en seriøs sikkerhedsbriefing, blev indført i vores program for rejsen og mødtes med en fotograf, som var på nogenlunde samme tur for en måneds tid siden og så alle hans billeder. De var så smukke, og det, der fangede mit øje først var, at alle omgivelserne var brune og tørre, mens folks tøj var så farvestrålende, som jeg sjældent har set magen til. De mest sindssyge print af makreldåser og vindmøller i de vildeste farver, som stod i så smuk kontrast til deres fantastiske mørke hud og den skarpe sol.

Jon sad ved siden af mig i sofaen og skreg over, at Manchester United røg ud af Champions League, mens en idé formede sig i mit hoved. Hvad nu, hvis jeg købte noget af det flotte stof med hjem, og så fik en designer til at lave en kjole, som jeg kunne have på til ELLE Style Awards d. 3. maj! Alle de seje går i forvejen rundt i printede kjoler og sæt dette forår – bare spørg Stine Goya eller Julie Fagerholt! Og efter awardshowet, kunne jeg så sælge kjolen til højestbydende og donere pengene til BØRNEfonden! Det ville både give historien om min rejse et lidt længere liv og derved forhåbentlig fange opmærksomheden hos nogle af jer, der overvejer at blive sponsor, men ikke er det endnu, og det ville samtidig forhåbentlig skrabe lidt mønt sammen!

Jeg er normal ikke typen, der sover på tingene, men jeg gik nu alligevel i seng, for klokken var mange, og Langemanden skulle altså puttes, inden han smadrede hele kælderen i forargelse over noget med Manchester Citys nye træner. Og i morges lagde jeg så en update ud på facebook, forkyndte min plan og spurgte, om nogen kunne forestille sig en designer, som ville være med på idéen. Og så gik jeg til tandlæge …

Da jeg kom ud fra tandlægen, havde jeg modtaget en SMS fra en designer, som gerne ville påtage sig opgaven. Vedkommende skrev, at hen synes projektet var fantastisk, da hen elsker alt, der har med unger og velgørenhed at gøre. Jeg blev HELT seriøst så benovet, overrasket og glad, at jeg fik tårer i øjnene. Det, der var en fiks idé en mandag aften i Køge, var pludselig overhældt med stjernestøv og blevet til en vaskeægte plan! This is happening! Og jeg er så glad!

Og nu vil jeg så høre: Kan I, der læser med, mon gætte, hvilken designer, der har sagt ja til at designe min kjole til ELLE Style Awards 2018? Den kjole, som senere kan erhverves af en anden (med mindre jeg overbyder jer og køber den selv! Hihi!).

Skyd i kommentarfeltet!! ???

Og bliv sponsor gennem BØRNEfonden her, i øvrigt!