Sidste år tilbragte Jon, ungerne, deres farmor og jeg 10 dagen henover påsken i en lånt penthouselejlighed i Barcelona. Vejret var storartet, selskabet selvsagt ligeså, og vi NØD sådan vores tur til kystbyen i det spanske. Så da påsken indhentede os igen i går, begyndte jeg at tænke på Barcelona og undersøge mulighederne. Desværre lå det ikke ligefor atter at låne lejligheden igen, men dem er der jo heldigvis masser af på Airbnb. Og efter lidt fedteri fik jeg Jons velsignelse til at google flybilletter. Hans mor har desværre kalenderen fuld af egne rejseplaner, så det bliver uden hende.
Tanken var at bruge ugen henover påske under varmere himmelstrøg. Men vi var tilsyneladende ikke de eneste med de drømme, for flypriserne var betragteligt høje. Jeg googlede og googlede, og til sidst erkendte jeg, at hvis vi valgte at rejse ugen efter påske i stedet, og hvis vi kun blev i tre dage i stedet for 10, ville flyveturen derned koste omkring en tredjedel. Og vi skal rejse igen i maj, så det blev kompromisset.

Så mandag morgen MEGET tidligt flyver vi til Barcelona alle fire! Det bliver ungernes første i over et år. Sidst, de var i luften, var da vi skulle hjem fra Mexico, og da var de netop fyldt 3 år, så det kan de ikke rigtigt huske. Vi har været i Barcelona med dem tre gange før, og selvom de ikke husker det sådan helt præcist, er det tydeligt, at de sammenkæder ‘Barcelona’ med noget positivt, for de glæder sig HELT vildt! Og det gør jeg også! Der skulle blive 18 grader nogle af dagene i næste uge, og med det vejr, vi har herhjemme, forekommer det jo fuldkommen HIMMELSK!
Det er OGSÅ første gang, at vi ikke skal have deres klapvogn med, og jeg er ærligt talt lidt spændt på, hvor meget vi får set og gået. Men det skal komme an på en prøve, og hvis alt andet glipper, køber vi donuts og frisk frugt i La Boqueria og smider os ned på stranden og graver huller i sandet. <3