Jeg gik i seng med vådt hår i går. Min svigermor var på besøg, og vi havde aftalt at putte ungerne lidt tidligere end normalt, så Jon, jeg og hun kunne spille et nyt spil, Jon har investeret i. Og jeg havde glædet mig til det. Men da ungerne sov, kunne jeg mærke, at det eneste rigtige at gøre var at finde en dør, jeg kunne lukke, således at jeg var helt alene i et par timer. Det har jeg ikke været i små 14 dage, og jeg vågner stadig en del gange hver nat. Jeg tror, at det skyldes, at jeg har været omgivet af mine labre (og hyperaktive) unger hvert sekund, siden jeg kom hjem fra Benin, og derfor har jeg ikke haft tid til at bearbejde og give eftertanke de store, store oplevelser, jeg havde dernede. Når der så er ro omkring mig i ly af natten, dukker de op og presser sig på. I går drømte jeg, at Jon og jeg oveni Krapylerne var forældre til to adoptivbørn. En hvid dreng ved navn Lauge (i drømmen blev jeg ved med at glemme hans navn. Mom of the year!) og en sort pige, hvis navn jeg ikke fik med. Men oftest vågner jeg bare og dagdrømmer mig tilbage til rød jord, søde mennesker, ekstreme varmegrader og eksotiske oplevelser.

I går lod jeg så Jon og hans mor om brætspillet og en god flaske rødvin, vi har fået af vores nye nabo i indflyttergave (der var ingen brok), og så tog jeg alle fornødenheder med op i badeværelset. Min ansigtsmaske fra Marrakech, min hårkur fra Olaplex, mit Se & Hør og min computer, indstillet på Homeland og min gin/tonic. Og så lå jeg ellers der og boblede i en time. Jeg fik ganske vist ikke tænkt mig tilbage til Afrika, da jeg i stedet rettede min opmærksomhed mod en krimiserie, men jeg kom helt, helt ned i kroppen, og bagefter var jeg så let og glad.

I stedet for at tørre hår, gik jeg tidligt i seng, og i dag er jeg stadig lidt træt, men glad og let og lidt krøllet at se på. ?

Lige nu er ungerne i bad, og når de er blevet tørret, tager jeg dem med en tur til stranden og slår smut.

Det er weekend, og det er så DEJLIGT!

God søndag, gode mennesker! ❤️