Et lille skriv fra strækningen mellem Køge og Kongens København. Udsigten udenfor vinduerne er våd i dag, så jeg retter blikket mod min lille skærm …

1. Jeg løber allerbedst til Basims ‘Tilfældigt’ eller alt, Gilli har lavet. Husmor i Køge on the run! ?

2. Jeg så det seneste afsnit af BILLIONS i går og kan sleeet ikke få armene ned over, at vis person scorede!! Ingen spoilers, men glæd jer, hvis I ikke har set det!

3. I morgen skal jeg til fitting på min kjole til ELLE Style Awards hos Jesper Høvring, og jeg er sååå spændt!!

4. BØRNEfonden og jeg kæmper lige nu for at finde et sted, hvor vi kan holde en festaften i august! Det er den dag, vi udlodder min ELLE Style Awards-kjole ved det, der vist hedder en kinesisk auktion! Jeg glæder mig sygt meget, og hvis nogen kender et sted, der kan rumme 200 mennesker (i København), som vil lægge lokaler til i den gode sags tjeneste, så må man endelig sige til! ❤️

5. Folk har skrevet til mig, siden jeg fortalte, at vi har et par nætter i Solvang, mens vi er i Californien, at det sted er mega-nedtur. Men de argumenter, de har for det, giver mig bare endnu mere lyst til at tage afsted! Et utopisk Danmark med folk i folkedragter overalt? Lad mig seee!

6. Mine børn var de sidste, der blev hentet i børnehaven i går. Det sker altså også i Langehjemmet, ville jeg lige nævne.

7. I næste uge er det 7 år siden, at Jon og jeg blev kærester. Jeg fejrer dagen med et frisørbesøg! I år gør vi nemlig lidt ekstra ud af at fejre vores 5-års bryllupsdag i juni i stedet.

8. Jeg kan ikke rigtigt sætte pris på hvidtjørnen i øjeblikket, og det føles virkelig spildt! Jeg er bare ikke rigtigt kommet mig over, at træerne var hvide af sne endnu, så en anden farve end hvid havde nok været bedre. Jeg har faktisk aldrig besøgt Bispebjergs blogger-spot nummer et. Måske man burde?

9. Jon er ved at indtale min venindes krimi som lydbog. Hun synes, han er så god, at hun KRÆVEDE ham af forlag. Hej med dig, nye måde at være stolt på! ❤️

10. Hugo og Berta leger seriøst sammen hele tiden nu. Det er helt vildt! Jeg føler mig så heldig, at jeg har fået dem på én gang. Vi elsker dem, det er klart, men når jeg mærker, at de også elsker hinanden, er det som om, mit hjerte mindblow’er! Jeg er sikker på, at andre med mere end et barn kender det – også selvom de ikke er twins. Livet er vildt!