Indlægget er fuld af reklamelinks!

I har bedt mig sige til, næste gang Boozt giver 20% rabat. TIL, for pokker!! TIL!!! ?Jeg ved det desværre aldrig på forhånd. Det sker en sjælden gang imellem, at jeg får lov at dele en rabatkode med 15% rabat på t-shirts eller sko, men det der med 20% på heeeele udvalget, ved jeg altid først samme dag – højst aftenen før. Og det er altså i dag! Med koden WOW20 får man 20% rabat på alle nyheder og udsalgsvarer! OGSÅ på skønhedsprodukter, og de har altså nogle lækre (dyre) brands, der normalt aldrig er nedsat – tjek efter her! OG de er begyndt at sælge ting til hjemmet, sgu! (I didn’t even know!) Se her.

Alle de varer, der har skiltet WOW20 er med i kampagnen, som kun gælder indtil midnat. Man skal købe for 899 kr. for at få rabatten.

Jeg har den seneste uge om aftenen siddet og puttet varer i min virtuelle indkøbskurv med tanker på vores snarlige familieferie i Californien, så da jeg her til formiddag så, at Boozt har 20% på alt, besluttede jeg, at det var nemmest bare at vise jer, hvad JEG har tænkt mig at købe. Jeg har ikke råd til det hele, men jeg beslutter mig nok nu – lige inden, jeg udgiver indlægget – så sagerne ikke når at blive udsolgt for næsen af mig, hehe! ? Og med 10% rabat bliver der også lige råd til en ekstra sag. Den der jakke fra Baum skal jeg i hvert fald have!

God shoppelyst!!

Endnu en nyklassiker fra Ganni, der synes at sprøjte favoritter ud. Denne minder om den, jeg har fra sidste år, som folk konstant skriver og spørger, om de må købe af mig. Køb den her i stedet! ? 20% rabat her!

Jeg flirter med den her fra Designers Remix. Jeg har andre kjoler derfra, som jeg bruger igen og igen, og den her er så pæn med den bare arm. 20% rabat her!

Jeg overvejer også den her fra Baum und Pferdgarten som min sommerjakke. Tænker, den vil gøre sig godt på vores tur til Californien i maj! ? 20% rabat her!

Den her nederdel tror jeg kunne være pænt nice med en t-shift til! 20% rabat her!

Den her badedragt er god til folk (som jeg) med en lille barm, synes jeg. Så den skal jeg nok have, tænker jeg! 20% rabat her!

Jeg er helt vild med den her kjole med et ærme. Den findes også i hvid, og jeg kan ikke helt beslutte mig, men jeg har flere hvide, så måske grøn er bedst. Der er 20% rabat her!

Jeg er blevet ret vild med printede t-shirts, og jeg tænker, sådan en ville se fin ud til den her nederdel! 20% rabat her!

Perfekt sommerkjole! Liiidt for dyr, synes jeg. Men der er 20% rabat her!