Jeg har haft sådan en riiiigtig bloggerdag! Sådan en med en frokostmøde angående et “det-kan-jeg-ikke-sige-noget-om-endnu, men-det bliver-SYGT-spændende-og-jeg-glæder-mig-sådan-til-at-dele-det-med-jer!”-projekt, jeg skal være med i om to uger, blandt andet.

Dagen startede dog noget mere jævnt og jævnt mere tidligt. Nemlig allerede kl. 5.30. Vi kunne ikke få plads på Samsø-færgen søndag, så vi havde booket os ind på morgen-afgangen fra øen der til morgen kl. 6.45. Fuglene kvidrede dog som sindssyge, da vi stod op, så intet er så skidt, og alt det der.

Vi landede i Køge klokken halv ti, og så gav Jon og jeg lige Krapylerne noget lidt renere tøj på for syns skyld, inden vi afleverede dem i børnehaven og drog mod hovedstaden. Jon for at mødes med min veninde, Anne Mette Hancock, hvis kommende krimi, MERCEDESSNITTET, han skal indlæse som lydbog, og jeg for at trave ind på Pastis til den dersens frokost. Jeg må vist nok ikke sige en skid om det endnu, og den slags er jeg sygt dårlig til, så jeg nøjes med at nævne, at det er noget med et filmkamera (bare rolig, jeg er ikke blevet skuespiller. Jeg holder mig til dramatiker lidt endnu, møhøhø), og instruktøren og de andre er SYGT seje, så jeg føler mig meget mere sej, end jeg troede, jeg var, og jeg glæder mig helt åndet!

Nåh, men efter det var Jon og jeg til et møde med vores kontakt hos bureauet angående vores forestående familierejse om præcis to uger, så svingede jeg lige forbi et PR-bureau, hvor der arbejder nogle latterligt søde mennesker, som jeg kindkyssede (de har i øvrigt altid røde hunde, når man kommer. De der vingummier, I ved! Mega-undervurderet slikstykke! Og man må tage alle dem, man vil!), og så var det også slut med #bloggerlife. For så benede jeg, hvad remmer og tøj kunne holde mod Nørreport, for at nå S-toget hjem til Køge, købte ind til pasta/bolo på vej til børnehaven, hentede Krapylerne og gik hjem og legede husmoder.

Best of both worlds! Så mangler jeg bare Langemanden ved siden af mig i sofaen, men han er altså startet sin indlæsning af føromtalte krimi allerede her til aften, og studiet har kun ledige aftentimer i tiden frem til vores Californication, så jeg er køgegensisk græsenke de fleste aftner indtil da! Og det er sgu også meget hyggeligt. ❤️