Jeg har læst både godt og skidt om sådan noget holdningskorrigerende undertøj, men sagen er jo netop den, at jeg HAR læst om det. Snakken rammer nemlig ned i et ømt punkt for mig, nemlig min holdning. Da jeg var barn og teenager gik jeg altid med rank ryg – dels fordi, jeg gik til gymnastik 2-3 gange om ugen, og det er jo ingen hemmelighed, at når man er veltrænet, rankes ryggen også. Men også dels fordi, at når jeg faldt sammen i skulderbladene, var min mor der som en mis med et “Ret ryggen!”. Min mor var ikke særligt høj, og måske netop derfor var hun selv meget opmærksom på at fylde alle de centimeter i højden, som hun nu alligevel havde fået tildelt.

I mit voksenliv har min holdning været noget, jeg har ærgret mig over. Jeg minder mig selv om at rette ryggen så tit, jeg husker det, men jeg falder alt for meget sammen. Jeg bliver mest opmærksom på det, når nogen tager billeder af et selskab, uden at jeg ved det, og jeg så ser mine ludende skuldre. I den periode, hvor jeg trænede med Lotte og det efterfølgende halve år, hvor jeg formåede at holde det ved lige, var min holdning intet problem. Når jeg er stærk i ryggen, retter den sig selv op, uden at jeg skal minde mig selv om det. Men jeg får altså ikke trænet to gange om ugen, og jeg gider ikke gå ned med dårlig ryg om 20 år. Og det ser altså flottede ud, når folk ranker sig.

Derfor sprang jeg på, da jeg fik muligheden for selv at teste det holdningskorrigerende undertøj, som det hedder, fra MyPosture.dk, og jeg har i øvrigt fået lov at dele en rabatkode, der giver 20% rabat, som kan bruges på MyPosture.dk. Rabatkoden er ‘METTE20’.
Den, jeg har fået, er egentlig mere en t-shirt, og den er faktisk ret pæn. Den er udformet af blonder, nærmest, ligesom de stram-ind-trusser og bodies, jeg har liggende i undertøjsskuffen. Jeg havde nok snarere forestillet mig noget med nogle skinner og værk, men nej – resultatet er overraskende æstetisk.
Den første dag, da jeg modtog t-shirten, tog jeg den på om eftermiddagen og beholdt den på resten af dagen. I løbet af aftenen bemærkede jeg, at jeg var usædvanligt øm i lænden, men det var altså også anden gang på to dage, at jeg havde løbet, og det har jeg altså ikke gjort i over et år. Derfor blev jeg i første omgang nervøs for, om ømheden skyldtes, at jeg havde brugt min krop mere, end den var frisk på. Det føltes som ømhed i musklerne efter en god træning.
Da jeg sad og sumpede i sofaen om aftenen, kom jeg i tanke om, at jeg stadig havde min MyPosture-t-shirt på, og så tog jeg den af. Og så forsvandt ømheden med det samme.
Derfor gik jeg ind på hjemmesiden og læste brugsanvisningen – noget jeg nok burde have lagt ud med. Og der stod ganske rigtigt, at det er en god idé kun at bruge t-shirten en times tid om dagen den første uge, så kroppen vænner sig til at blive rettet på lige så stille. Så det har jeg gjort siden. I dag, som det ses her i indlægget, havde jeg den på, da jeg var på frokost-date med Jon på køges nye burgerbar.
Jeg har brugt t-shirten i tre dage nu – den første dag i 6 timer og de efterfølgende i en times tid hver dag. Jeg kan endnu ikke se afgørende resultater, men det er vist heller ikke meningen. Den er behagelig at have på, og det er skægt, hvordan jeg retter mig op, når jeg er i den, uden at jeg føler, at min krop bliver tvunget. For det gør den jo – ret beset. Jeg glemmer ret hurtigt, at jeg har den på, og jeg går ikke og tænker over, at jeg er mere rank – indtil jeg går forbi et spejl, for så kan jeg se det.

Jeg er ret spændt på, om jeg kan mærke, at jeg er mere rank om en måned – også når jeg ikke har MyPosture-trøjen på. Det føles som om, den virker, og jeg er samtidig ret overrasket over, hvor lidt ubehageligt, det er. For det er det faktisk slet ikke. Og den er sgu ret pæn! Jeg har den fineste, lille hvepse-talje, når jeg har den på! 🙂

Rabatkoden, som giver 20% rabat ved køb på MyPosture.dk, er ‘METTE20’. Happy shopping! <3