Indlægget indeholder reklame i form af affiliate-links.

I sidste weekend, da Boozt havde en dag med 20% rabat på stort set alt, fik jeg shoppet godt igennem. Jeg købte blandt andet den her trøje fra Baum und Pferdgarten, som flere af jer, der følger med, har spurgt til på Instagram, og jeg eeelsker den! Jon synes, den er “enormt MM”, hvilket jeg tager som et kompliment!
Jeg købte også denne her kjole fra Ganni. Den var stadig lidt dyr efter rabatten, så jeg besluttede mig for at sende den retur, hvis den ikke sad LIGE i øjet. Men det gjorde den altså, mente Jon, og han er jo den, der skal se mest på mig henover sommeren, og jeg var egentlig ikke uenig, så jeg har beholdt den. 😉

Dagen efter dagen med 20% rabat på næsten alt, startede Boozts Mid Season Sale så altså. Og her er det oftest et godt tidspunkt at stå klar, for der kommer en masse af de ting, der egentlig er nye i butikkerne, på udsalg – og tit med mere end 20% rabat. Meningen var, at det udsalg skulle slutte i går, men de vil åbenbart gerne lige have de sidste varer skippet afsted også, for nu har de trukket den yderligere en dag! OG – som trumf er der nu 10% EKSTRA på ALLE i forvejen nedsatte varer, når man bruger koden ‘EKSTRA10‘. Man skal bruge mindst 499 kr. for at få rabatten, og den gælder altså kun i dag, mandag d. 30. april.

Jeg har benyttet lejligheden til at hale lidt flere herligheder ned i kurven, og det behøver da ikke være nogen hemmelighed, hvad jeg har købt! Se her, hvis det kunne interessere.


Jeg købte den her kjole, som i forvejen er nedsat med 55%, og som så får endnu 10% slået af prisen med rabatkoden her. Den er lidt samme fit som den, jeg købte sidst (link ovenfor), så jeg har nappet den i en str. 36, og så må vi se, hvordan det går.

Jeg havde også puttet nederdelen herover i kurven i sidste weekend, men den røg altså ud igen … Jeg synes, på trods af de 20%, at den var for dyr. Men nu har jeg sgu købt den! Booztz Mid Season Sale betyder nemlig, at nederdelen pludselig er nedsat med 30%. OG i dag er der yderligere 10% rabat, så nu er den ved at være nede i et prisleje, hvor jeg kan være med! Hvis man vil med på samme galej, kan man finde nederdelen her!

Jeg købte også den her t-shirt fra Ganni, som er sat ned med 49%, og som så får endnu et gok i nøden i dag med yderligere 10%, hvis man shopper den her!

De her sko har jeg også nappet! Jeg er så glad for de gule sneakers, jeg købte for to-tre år siden, så jeg tænker, at et par røde også vil vække glæde i garderoben. De er nedsat med 30% og får så halet yderligere 10% af i dag her!