Jeg glæder mig simpelthen sådan til næste uge, og samtidig har jeg de seneste dage haft ret svært ikke at få en lille smule åndenød, når jeg kigger i min kalender. Havde jeg ikke været krapyl-indehaver og familiemor, havde det nok ikke krævet mange svedperler, men fordi hele universet drejer rundt om de der 4-årige energibundter, er den lidt svær lige at gabe over. Og på den anden side er jeg egentlig dybt imponeret over, at alting falder med perfekte mellemrum i næste uge i stedet for at ramle sammen. Og at Jon er hjemme til at tage sig af vores avl. Og det er fede ting, jeg skal, så planen er bare at spænde hjelmen og nyde turen!

Mandag bliver relativt almindelig. Jeg arbejder om dagen, børnene skal i børnehave, og Jon skal på dykkerkursus fra midt på eftermiddagen.
Tirsdag er faktisk den dag, hvor Jon og jeg blev kærester – for syv år siden. Det fejrer vi med at få besøg af en markise-mand om formiddagen (jeg vil så gerne have en stor markise på terrassen!), og så tager jeg til frisør om eftermiddagen. Jeg skal nemlig gøres lækker inden nattens optagelser. Oh, yes! Nattens! Kl. 16.30 skal jeg nemlig møde op til 12 timers natoptagelser, og det samme skal jeg satme dagen efter – altså onsdag!
Onsdag dag skal således blot på med at sove, når jeg får fri om morgenen kl. 4.30. Jeg kæmper pt lidt med at beslutte, om jeg skal køre hele vejen hjem til Køge for at gøre det, eller om jeg bør finde noget overnatning i hovedstaden. Onsdag nat går så atter med optagelser, som afsluttes kl. 4.30, og så skal jeg SKYNDE mig at sove, for:
Torsdag er der ELLE Style Awards! Årets fineste fest! Og det starter altså allerede kl. 17. Og inden da skal jeg jo nå at komme til at ligne én, der hører hjemme på den røde løber, og den slags tager tid. Især efter to dages natoptagelser! Natten efter ELLE Style Awards har jeg et fint hotelværelse i København – for planen var egentlig, at Jon skulle være min date til festen, og så ville vi have lavet en date ud af det med overnatning og brunch dagen efter. Han kan så desværre ikke komme alligevel, fordi han skal arbejde – men det betyder jo, at jeg får en god nats søvn, forhåbentlig, så det er heller ikke det værste.
Fredag aften skal jeg så spise middag med mine yndlingspiger fra Confetti, da vi ellers ikke kan nå at se hinanden før mit re-bryllup i juni.
Lørdag kommer min far of min Elke på besøg fra Sønderborg og bliver til søndag.
… og mandag rejser, Hux, Bertie, Jon og jeg til Californien. BOM!

I skrivende stund er jeg alene hjemme i huset i Køge, hvilket er første gang, det sker i en weekend, da Jon har taget ungerne med i teatret for at se Cykelmyggen Egon. Så jeg må hellere bruge de næste par timer med at gøre, hvad jeg kan, for at komme på forkant med næste uge. Svare mails og gøre ting klar til bloggen, og sådan.
Måske man liiige kunne starte med at se første afsnit af anden sæson af A Handmaid’s Tale på HBO? Afslapning er jo også vigtig, og dét får jeg ikke tid til i næste uge … 😉