De to forgangne år har vi her i Lange-familien jo været på en længere rejse i februar måned. Begge gange har vi været væk henover ungernes fødselsdag, og det har været enormt festligt og eksotisk! I 2016 var vi i Sri Lanka, hvor vi fejrede Krapylernes fødselsdag på et privathospital. Det i sig selv var ikke voldsomt spændende (omend meget eksotisk), men vi fik supergod behandling, og Hugo, der havde fået shigella desintry/salmonella, kom sig hurtigt.
Sidste år var vi tre uger i Mexico, og siden da har jeg været mexo-fil. Hvis der er noget, der hedder det.

Vi har faktisk ikke været voldsomt meget ude at rejse med ungerne siden Mexico. Ikke udenfor Europa, i hvert fald. Vi havde nogle vilde planer for efteråret, men blandt andet fordi, vi netop havde købt hus, besluttede vi os for at lægge planerne på is og spare pengene. Samme situation i februar, hvor vi overtog huset og hellere ville bruge tid og knaster på at indrette og vænne os til de nye omgivelser.

Og nu synes tiden atter moden til et familie-eventyr! Billetterne er faktisk købt, og om tre uger og to dage hopper vi ombord på et fly, som skal fragte os alle sammen til Los Angeles! Vi skal nemlig på en små tre uger lang roadtrip i Californien! YAY! Vi skal selvfølgelig i Disney Land, se en basketballkamp, spise burgers, vi skal besøge den danske by Solvand, et par nationalparker og så ende turen i San Fransisco! Vi kommer til at køre fra sted til sted, men vi kommer til at have flere dage de forskellige steder, så jeg tror på ingen måde, det bliver et problem i forhold til ungerne. De har jo prøvet det, der var mere udfordrende de sidste to somre, hvor den har stået på camping i Kroatien, kan man roligt sige!

Især efter vores post-påskeferie til Barcelona, som var første rejse uden bleer og klapvogn, glæder jeg mig til den her rejse! Børnene er sååå meget større nu, end de var for et år siden, når det kommer til ferier. Særligt Hugo var i Barcelona meget optaget af, at folk eksempelvis talte et andet sprog, og han gjorde sit bedste for at tilegne sig nogle gloser og sagde konsekvent “Gracias” og “Adios” i alle butikker. Desuden synes de, det var sjovt, at der var palmer og bemærkede, at det altså ikke var noget, man så i Køge. Der er meget mere familie-ferie over det nu og meget mindre to voksne, der skal se, hvor meget, de kan presse ind, uden at det går ud over de to babyer, de har med i håndbagagen. I LOVE IT!

Vi skal rejse med Visit California, som nok må kunne anerkendes som eksperter på lige præcis Californien, og det er en klokkeklar fordel for særligt mig, der ellers kun har været i New York og Miami, når det kommer til De Forenede Stater. Jeg glæder mig sygt meget til at opleve Los Angeles og San Fransisco, men jeg er også ret spændt på Solvang og så Bakersfield, som skulle være en lidt mere “almindelig” amerikansk by. Det var mit ønske at tilbringe en nat i en by undervejs, som i lidt højere grad måske giver et indblik i den almindelige amerikaners liv. De ved, som at nappe en nat i Køge, når man som turist er på visit i København. 😉
Visit California er i gang med at skræddersy et rejseprogram, der bygger på lige dele ønsker fra vores side og lige dele overraskelser og insider-viden fra deres side. Altså ting, vi ikke ville vide at ønske os. Og med det, jeg indtil videre har set, må jeg sige, at jeg synes, de virker overordentligt gode til at tage hensyn til det faktum, at halvdelen af vores familie er 4 år gamle. Det er ikke alle rejsekonsulenter, der har lige stor forståelse for det, har jeg oplevet, når man vil andet end på campingferie, så det er meget positivt!
Når det endelige rejseprogram er strikket helt færdigt, deler jeg det her på domænet til eventuel inspiration for dem med rejse-kløe.

Med ønsket om en fabelagtig fredag fra en sofa i Køge. Jeg døjer med lidt halskatar denne dag, så jeg udnytter at kunne nappe en hjemmearbejdsdag og er således stadig iført mit nattøj. De små glæder! <3