Ja, gu’ var det da en aprilsnar i går! 😉
Jeg kunne ikke dy mig. Hvis jeg en dag har en VIRKELIG vild nyhed – altså HVIS jeg nogensinde bliver gravid med tvillinger igen, eller noget i den stil, så kan I bande på, at jeg offentliggør det d. 1. april! Hehe! Det kunne satme være sjovt!

Men nej, vi flyver til Barcelona nu, og vi kommer hjem igen. Hjem til vores vidunderlige hus og til et forår, der forhåbentlig snart letter på kjolen og lader os titte ud. Eller ind – det bestemmer man selv i denne analogi.
Men grunden til, at jeg havde så nemt ved lige at hale den Barcelona-aprilsnar ud af ærmet er da sandt at sige, at det gad jeg virkelig godt! Jeg synes, at Barcelona er den dejligste by i Europa, og jeg gad virkelig godt bo der engang. Desværre er Jon ikke sådan ligefrem flydende i spansk, og så bliver det nok en kende svært for ham at ernære sig under de himmelstrøg. Men det KUNNE jo være, at han en dag fik en rolle i en lidt lunere version af ‘Game Of Thrones’, som ville betyde, at han i længere tid skulle bosætte sig udenfor Danmark. Så ville jeg og ungerne stå klar med pas i kulissen, kan jeg allerede nu afsløre!

Men det er altså ikke en del af planerne i denne uge. Nu skal vi bare ned og spise is, tapas og spanske donuts, lege lidt på stranden og de mange legepladser i byen og se, hvor meget Krapylernes ben kan klare uden klapvogn.

Påske-mys fra MM. <3