Alt  pynt i dette indlæg er en gave fra Party In A Box, og den store fødselsdagskage er en gave fra Cakelicious CopenhagenVi har ingen aftaler om, at, hvor meget og hvad, jeg skal publicere, men jeg har modtaget tingene gratis, og her dikterer Markedsføringsloven, at der tydeligt skal gøres opmærksom på, at sagerne er en gave. Således! 🙂 

Vi har fejret ungerne alle de fire gange, de har haft fødselsdag, men i går, da vi havde besøg af 8 af deres venner, var det altså første gang, vi lagde hus til en straight up BØRNEFØDSELSDAG, og vi husede denne dag 8 børn på 4 år. Og det gik STRYGENDE!!
De fleste unger havde voksne med, og det meste af tiden sad vi voksne rundt om det fødselsdagsbord, der så SÅ pænt ud, inden ungerne kom, og som de raserede på 0,5, mens alle børnene legede alle andre steder i huset. Da jeg skulle putte Krapylerne i aftes, opdagede jeg så, at de har malet stort set alle kvadratmeter på hele førstesalen i kulørte og meget fantasifulde kollager. Heldigvis med kridt …


Det var vildt hyggeligt, og det mest imponerende for mig er faktisk, at jeg hyggede mig! Jeg formåede at være komplet afslappet hele eftermiddagen og nyde det faktum, at mine unger var top-underholdt og havde det enormt hyggeligt med en lækker blanding af gamle og nye venner fra Køge og København!

Jeg havde faktisk selv stået for alt det spiselige – undtagen den sindssyge kage, som var en gave fra Cakelicious Copenhagen! Jeg er godt klar over, at rigtigt mange bloggere med børn har vist billeder af den slags tema-kager til børnefødselsdage Sjælland over på det seneste, men jeg er hamrende og skamløst ligeglad! Den kage var så fantastisk både at kigge på og spise, og ungerne følte sig meget enestående over at vide, at ingen andre havde en kage magen til deres. Og som jeg skrev på Instagram, kunne kagemutteren naturligvis ikke vide, at Berta faktisk lå i venstre side af min mave og Hugo den højre, men den detalje var jeg alligevel også glad for. Og vi har sygt meget kage til overs, så resten af ugen kommer kagen til at ligge fordelt ud over HELE min mave. 😉

Jeg havde tænkt mig at bage donuts, men det projekt fik mine tømmermænd lørdag altså stukket en kæp i hjulet på det projekt. Jeg lå ned hele dagen – det meste af tiden så jeg My Little Pony – The Movie med Krapylerne, og jeg må indrømme, at det var morderligt hyggeligt.
Vi bagte småkager i fredags, som ungerne havde pyntet med glasur og  spiselig konfetti. Der var både flagermus og enhjørninger, og formene har jeg købt i Kagebutikken.

Søndag bagte jeg først pølsehorn, og det skal jeg altså gøre noget oftere! De er altid et hit, og jeg an sgu også ret godt lide dem. Og jeg tænker lidt, at de er en ret god ting måske at have engang imellem til den der lille sult om eftermiddagen, når ungerne kommer hjem fra børnehave. Jeg brugte den her opskrift.

Bagefter lavede jeg så hjemmelavede flødeboller! Da jeg var hos Kagebutikken i Albertslund i fredags for at købe udstikkere, faldt jeg nemlig over nogle flødebolle-kiksebunde. Jeg hader marcipan-bund på flødeboller, så da jeg så disse, skyndte jeg mig at negle en pakke. Og min søster har engang sagt, at det ikke er særligt svært at lave flødeboller, så det fik forsøget. Det var OVERRASKENDE simpelt! Og jeg er altså en kluddermor i et køkken, så det kan I godt stole på. Jeg googlede efter en opskrift, og den første jeg fandt beskrev, at jeg skulle tage sukkermassen af varmen, når den havde 114 grader … Det blev for komplekst, så jeg googlede en anden opskrift, der var noget mere enkel, nemlig den her. Og de blev SÅ gode! Berta kan ikke lide brun chokolade – men godt hvid (strange kid), så derfor lavede jeg en tredjedel af flødebollerne med hvidt overtræk. Jeg brugte den her opskrift!

Til sidst lavede jeg et regnbuefad! Jeg købte ind med regnbuen in mente – jeg havde også købt nogle violette blommer, men dem havde Jon ganske uvidende givet ungerne som snacks efter far/barn-gymnastik dagen i forvejen, så jeg måtte klare mig uden. Men det gik sgu da meget godt alligevel! Faktisk var det her fad det, der høstede næstmest ros (næstefter kagen, forstås) – og jeg har altså ikke gjort andet end at skære ting i stykker. Det siger ligesom også et eller andet. Og det var også noget af det mest populære blandt ungerne, faktisk.

Jeg tænkte lidt over, da jeg dryssede tørrede hindbær på mine friske flødeboller, at jeg jo sådan set ikke er for de mange 4-åriges skyld, at jeg sådan stod og bagte og gjorde ved fra bunden. De børn ville have sat lige så stor pris på det, hvis jeg bare havde fyldt en stor nok skål med skumfiduser til randen.
Jeg bagte, fordi jeg synes, det er skidehyggeligt at gøre her i min store køkken i Køge. Og også fordi, at de fleste af de 4-årige havde voksne med, som var i 30’erne, og som snildt kan sætte pris på den slags. Og måske også lidt for Instagrams og jer, der læser med, ’s skyld.
Ungerne havde en fantastisk dag, som sluttede af med fangeleg i haven. Lidt over klokken 16 begyndte det at regne, så da tog de fleste børn og voksne hjem, og vores venner fra København og deres unger blev til aftensmad. Da de ved 19.30-tiden gik ud af døren, nåede de helt præcis at high-five med min veninde fra Sønderjylland og hendes to børn, som kom for at overnatte til i dag.
En weekend fuld af venner, veninder, voksne, børn og en maaasse godt at spise! <3