Fordi vi endte med at komme et døgn senere til Benin end forventet, blev tiden, jeg havde til at købe stof på markedet i Cotonou, også halveret!

Det føltes altså lidt som at være med i et realityshow! “Du har nu 3 kvarter og 500 kr., og nu skal du købe stof, som selveste Jesper Høvring kan sy en gallakjole af, på dette marked i Benin! GO!”

Jeg rev til mig i lind strøm! Det var næsten pinligt, for min tolk og min guide, som begge var lokale, kunne slet ikke forstå, at jeg havde råd til at købe så meget, og de var alvorligt bange for, at jeg ville blive taget i tolden i Danmark med mistanke om ulovlig import. Jeg endte med at købe sammenlagt lige over 60 meter i 10 forskellige designs. Det blev 66.000 i den lokale valuta, og i Benin køber man stof i “pagner”. En pagne er 6 meter. Så jeg kunne altså sige, at jeg havde kufferten fuld af stoffer og pagne for 66.000. Hehe.

Selvom jeg købte mere stof, end den gængse beniner ville kunne bruge på en livstid, kostede det mig i alt sådan virker 723 kr. Jeg købte rigeligt og masser af glimmer, for det sagde Høvring, at vi godt kan lide, og jeg er på ingen måde uenig. Resten af stoffet skal jeg bruge til at sy vattæpper og puder til ungernes værelser og til vores terrasse, som vi planlægger at bo på til sommer. Jeg er faktisk gået i gang med det første vattæppe, og det går ganske over forventning!

D. 10. april skal jeg mødes med Høvring i hans butik, og her skal han udvælge det stof, han vil kreere min kjole af. Den kjole skal jeg så have på til ELLE Style Awards d. 3. maj, og bagefter sælger vi den og giver pengene til BØRNEfonden.

Jeg har sendt billeder af stofferne til Jesper Høvring, og han siger, at han kan mærke, det bliver GODT! Så det stoler jeg på og glæder mig så bare sygt meget imens!!

Jeg håber, I kan lide det stof, jeg har købt. Og hvis I ikke kan, så lad lige være med at fortælle mig det, for så får jeg nok et stress-anfald! ??