Der er en del forskelle på billederne henholdsvis til højre og venstre på kollagen ovenfor.
1. Billedkvaliteten er bedre til højre. Men altså billedet her er fra i går, mens billederne til venstre er fra 2008 og 2009.
2. Jeg er mere solkysset og har lysere hår til højre.
3. Jeg tør på billedet til højre tage en solo-selfie (det gjorde man altså ikke i 00’erne).
4. Jeg har flere linjer rundt om øjnene til højre, end jeg har til venstre.

Og linjerne er jeg ikke ked af! For det første synes jeg ikke, der er specielt mange, de er ikke grove, og det er altså naturligt og smukt (hvis jeg må være så fri), at man kan se på et menneske, at det er blevet ældre. Jo ældre, jeg bliver, des bedre forstår jeg det der ordsprog, der siger noget om, at linjerne i et menneskes ansigt fortæller vedkommendes historie. Hvis jeg fyldte botox i mine kragetæer, ville jeg ikke ligne hende, der har været kærester med Jon i syv år og mor til to børn på 4. Jeg ville ligne hende, jeg var, inden alt det skete, og det har jeg da ikke lyst til. Jeg er stolt af min historie og det sted, jeg er kommet hen, og det må gerne kunne ses.
… Siger jeg nu. Jeg aner ikke, hvordan jeg har det om 10 år, men det gør vi jo aldrig. Og det er en del af charmen.

Men det faktum, at jeg omfavner mine små skønhedsforandringer (om man vil), betyder ikke, at jeg er ligeglad. Jeg vil meget gerne gøre mit bedste for, at min hud og min krop har de bedste forudsætninger for at blive ældre på en god, relativt sund og pæn måde. Dermed ikke forstået, at jeg altid spiser mega-sundt (hehehe, det kunne jeg altså ikke sige uden at grine) og altid gør det, der er det allerbedste altid. På ingen måde. Men jeg tager mine forholdsregler nu og da, og jeg har eksempelvis brugt øjencreme, siden jeg var omkring 25 år.
Efter at ungerne er kommet til, husker jeg det ikke hver eneste aften, for på de virkeligt trætte aftner, prioriterer jeg i stedet altid at fjerne makeup. Men om morgenen er jeg god til det! Nogle gange har jeg lagt min øjenserum i køleskabet om aftenen, så den er ekstra kold, når jeg påfører den næste morgen. Det hjælper lidt på de der hævede øjne, jeg også kender bedre og bedre, som årene går.
Om jeg ville have set anderledes ud eller have haft dybere rynker rundt om øjnene, hvis jeg ikke havde været flittig med øjencremen, er jo ikke muligt at spå om. Men jeg er ret glad for dem, jeg har, så jeg fortsætter med min øjencreme-rutine. Det seneste halve års tid har jeg brugt NIVEAs Q10 plus Anti-Wrinkle Eye Cream. Den indeholder Q10 og kreatin og er med til at reducere rynker og mørke rande under øjnene. Huden har det alt i alt bare bedst, når den er velplejet og ikke mindst gennemfugtet. Og rundt om øjnene er den ekstra-følsom – derfor giver det meget god mening med lidt ekstra omsorg. 🙂