Nogle gange giver livet nogle muligheder, som man ikke havde regnet med – eller måske lidt tidligere, end man havde forventet. Og så må man jo gøre op med sig selv, om man vil gå til venstre eller til højre.

Heldigvis er den mand, jeg er gift med, ligeså eventyrlysten end jeg, så vi har valgt at gå til højre! OG JEG ER SÅ SPÆNDT!!

Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at vi elsker Køge og det smukke drømmehus, vi købte sidste sommer og overtog i januar i år. Vi har verdens fedeste naboer, og det her hus passer simpelthen så godt til os.

Men vi har sgu solgt det! Vi har fået en mulighed for at flytte til Barcelona i fire år i sammenhæng med et skidesejt job, Jon har fået, og nu tager vi fandme chancen! Vi hopper ud fra femmetervippen med begge ben, hud, hår og museben! Det er også den virkelige grund til, at vi skal til Barcelona i morgen – for at se på huse og lejligheder i den spanske storby!

Heldigvis har vi ikke tabt penge på hussalget, men faktisk tjent en lille bitte smule, hvilket også får det til at føles endnu mere rigtigt, det hele. Jeg er så spændt på vores nye eventyr! Vi skal være ude af huset d. 1. juli, og så er planen at tage på sommerferie og måske bo en uges tid hos min far på Als i løbet af juli, så vi d. 1. august kan flytte endeligt til Barcelona, og Jon kan starte optagelser der i sensommeren! Børnene skal i løbet af efteråret starte i en international børnehave, og så har vi fundet en engelsksproget skole, de kan starte i, når den tid kommer.

Jeg kommer selvfølgelig til at blogge videre som altid – og stadig på dansk. ? Jeg håber sådan, I vil følge med!