Så er vi hjemme igen, og jeg er lykkelig helt ind under neglene! Og der er FYLDT med jord, skidt og kanel, kan jeg love Dem, Kære Læser, for efter at vi landede i Køge, brugte jeg de lyse timer, søndagen havde tilbage i dåsen, på at luge ukrudt! Vores græs er under vort fravær blevet knæhøjt, og skvalderkålen har fået frit spil i jordbær såvel som bøgehæk. Jeg hev og sled og fyldte syv-otte trillebøre med haveaffald, før jeg til sidst måtte give fortabt til natten og krybe ind i huset igen.
Der skal aldrig nogensinde herske nogen tvivl om, at jeg elsker at rejse! Det er jo for pokker derfor, jeg gør det så tit. Og denne roadtrip i Californien glemmer vi nok aldrig – i hvert fald ikke de af os i familien, der er over 1,06 meter.
Men efter at have tilbragt tre uger i ni forskellige hotelværelser med det, der føles som 28 kufferter (jeg lærer det aldrig. Altså at rejse let!) og to mennesker på 4 år, så er det altså uanset fantastiske suiter, søde mennesker og billige burgers virkelig rart at se det hus, man har drømt om hele livet og næsten lige har købt. Især når solen har braget ned herhjemme, mens vi blev syltet med 14 grader i San Francisco de sidste fire dage.

Og vores naboer var hjemme. Alle sammen! Jeg elsker dem allerede! Hugo og Berta gik straks i gang med at indhente det forsømte med genboens knægt, mens jeg blev det, jeg har besluttet mig for at kalde have-høj. Den der rus-følelse, nogle mennesker får ved en god meditation, får jeg af at rode i min have. Af at hive alenlange mælkebøtter op med rode, klippe græs med en kanttrimmer, feje fliser og nippe blomster. Det føles så vidunderligt – særligt fordi, jeg BOR her! Når jeg gik all in i kolonihaven, var det tit lidt et Sisyfos-projekt, idet der nogle gange var uger imellem vores weekend-besøg, hvilket betød, at mælkebøtterne havde noget både at tage steroider samt danne både bander og fagforeninger, inden jeg næste gang kom forbi.

I morgen formiddag kommer jeg til at give den gas igen, hvis vejret tillader det. Jeg har læst rygter om regn, hvilket jeg sgu synes tangerer til mobning, når der nu har været hedebølge i samtlige uger, jeg har været bortrejst. Så det tror jeg ikke på! Desuden skal jeg i Elgiganten og forhåbentlig have repareret min iPhone, og så skal jeg sgu være vært ved et event på Manon Les Suites i København, hvor jeg endnu aldrig har været, men damn, jeg har liket deres pool og generelle interiør mange gange på Instagram.

Der er knald på for tiden! Men det er fede ting, og jeg kan nææææsten følge med. Og om under to uger skal Jon og jeg gengiftes i en brandert ude i haven. Fremtiden ser absolut lys ud her i Køge! <3