Indlægget er en annonce for HP.

Jeg kender ikke mange, der ikke kender til det med at savne fysiske billeder. Hvert eneste jul vælter Instagram over med gamle, grynede billeder fra familiealbums, fordi folk er hjemme hos de gamle og overvældes af nostalgi, nu hvor de endelig har noget, de kan være fælles om at bladre i.
Jeg startede faktisk en scrapbog til hver af ungerne, da de var ganske spæde. Jeg faldt dog ret hurtigt ret meget af på den, fordi jeg fandt ud af, at når hele dagen gik med yngelpleje, foretrak jeg at bruge aftnerne på at stene TV-serier med min ægtemand fremfor at se på billeder af omtalte yngel. Men bøgerne lever endnu, og jeg har en klar ambition om at få dem fyldt ud. Hugo og Berta er kun 4 år nu, men jeg kan allerede blive totalt nostalgisk, når jeg ser billeder fra bare to år tilbage. Og hvis Internettet pludselig lukker, fordi Trump er bange for at blive hacket, eller sådan noget, så kunne det være fedt at have nogle fysiske minder tilbage, som mine unger således kan affotografere og dele på det sociale medie, der nu engang trender, når de kommer hjem på juleferie engang i år 2038. (Jesus Christ!)


Af andre projekter for fysiske fotos har jeg også en tanke om at printe alle de billeder, jeg nogensinde har taget i kolonihaven, og sætte dem i album. Jeg er så glad for den tid, vi har haft derude, inden vi flyttede i fuldtidshus, og jeg er trist bevidst om, at Krapylerne nok ikke kommer til at kunne huske moderligt meget af den. Derfor vil jeg have en bog, jeg kan hive frem, som de kan bladre i. Den vil også kunne fotodokumentere tre somre i deres liv, hvor de ændrede sig, voksede og udviklede sig vildt meget.


Den her printer fra HP kan det hele – det er nok derfor, den hedder ENVY Photo. Og da jeg modtog den til test, startede jeg med at google prisen på den. Jeg fik for et par år siden en anden printer til test fra samme firma, og den kostede i omegnen af 3.600 kr. Den kunne ikke helt så meget som den her, omend også den var knivskarp og hammergod. Men da jeg så prisen på den her ENVY Photo, måtte jeg lige ringe og tjekke med firmaet, for jeg synes, det lød alt for billigt. MEN man kan altså nu få en printer, der kan udskrive billeder i mange forskellige formater fra både mail, mobil, facebook og computer, den kan scanne, fotokopiere, printe almindelige dokumenter på almindeligt A4-papir, OG så har den programmet Instant Ink! Instant Ink er et abonnement, der gør, at når printeren er lige ved at løbe tør for printerblæk, så noterer den det selv lige og sender besked til HP, som så sender en ny patron ud – inden man opdager, at man mangler det. (Desuden kan man gennem Instant Ink spare 70% rabat på blæk).
Oh yes, fagre ny verden! Og prisen på printeren er 1.099 kr. Det kan jeg slet ikke forstå kan lade sig gøre, men det kan det altså. 🙂

Hvis man har lyst til at læse mere og/eller få nallerne i en ENVY Photo, så bør man klikke her!