Som jeg var inde på i sidste uge her på domænet, så har jeg set frem til denne uge med nogen spænding! Jeg skulle nogle enormt seje ting, og jeg ville så gerne brillere. Men særligt kampagneskydningen i Lufthavnen, som fandt sted natten til onsdag og natten til torsdag, faldt ret langt udenfor mit normale kompetenceområde. Vi havde et enormt stramt program, det hele skulle gerne komme til at se enormt stramt, cool og professionelt ud, og jeg var på optagelser sammen med Cathrine fra bloggen Rockpaperdresses og Sus Wilkins, som er model og skuespiller. Begge piger er både væsentligt yngre og også en kende mere “fashion-fitte” end jeg, og så er de også begge to markant mere vant til at se labre ud foran en kameralinse. Det skar jeg faktisk lidt tænder over i starten. Men til sidst så jeg mig i spejlet med fast mine og mindede mig selv om, at hvis Lufthavnen ikke ville have Langemor præcis, som hun er, havde de nok valgt en anden! Og det gjorde de ikke, de valgte mig. Sgu!

Optagelserne gik skidegodt! Produktionsholdet havde et særligt beauty-lys, kreeret i Hamborg, med, så det eneste, vi skulle, var at have glimt i øjet, så klarede lyset resten og sørgede for, at vi så langt friskere ud, end vi var, hen på de små timer. Instruktøren var sådan en, der hele tiden sagde “Du var skidegod!” og “Det ser mega-godt ud! Det bliver så fedt, det her!“, hvilket skabte en vildt god stemning, og så stod Sus, Cathrine og jeg vist for resten … Vi havde det mega-sjovt sammen, og måske fordi, vi var pænt trætte, var tonen enormt lummer, så vi skreg af grin af sygt platte vittigheder det meste af tiden. Jeg har aldrig prøvet at være med i en produktion af den kaliber før, og jeg synes, det var så sindssygt skægt at være med til.

Aftenen efter sidste optage-aften (altså i går), var det så tid til det årlige ELLE Style Awards! Jeg har glædet mig helt tosset, fordi jeg jo skulle have min nye specialdesignede Jesper Høvring-kjole på! Stoffet, han syede kjolen af, købte jeg på et gademarked i Benin, da jeg var så besøg i landet som ambassadør for BØRNEfonden for en lille måned siden. Kjolen er blevet vildt flot – og faktisk er det en todelt sag. Det, der er toppen, er i virkeligheden en lårkort kjole, så hvis man tager skørtet af, kan den bruges alene. Det samme kan skørtet – eventuelt tilsat en skjorte. OG skørtet kan vendes om, og stoffet på den anden side er mere pink i det. Så det er faktisk fire outfit-muligheder i én kjole! Kjolen vil blive udloddet ved en auktion, jeg er ved at arrangere, d. 25. august, så sæt kryds i kalenderen! Jeg har vilde planer for aftenen, og hver eneste indtægt kommer selvfølgelig til at gå til BØRNEfonden.

Jeg havde den dejligste aften! Jeg sad ved det bedste bord – endda sammen med Christina Dueholm -, og inde i salen havde jeg også fået en meget fornem placering, og det er altid en vanvittigt storslået aften, når ELLE sådan inviterer til bal. Jeg glæder mig allerede til næste år!

Jeg er helt ærligt på røven over alle de fine kommentarer og rekord-mange likes, min kjole fik på Instagram i går aftes! Det er så fedt, at I kan lide den! At vores lille projekt er lykkes! I hvert fald første delmål. ???

I dag er jeg max mast, da det kun blev til tre timers søvn (igen) i nat. Jeg vågnede og kunne ikke sove igen grundet støvmiddeallergi, så nu vil jeg lægge mobilen fra mig og stene noget Disney Show med mine to lækre krapyler, som jeg faktisk har savnet lidt de sidste par dage. På mandag drager vi heldigvis på ferie, så vi skal nok få indhentet det forsømte.

God aften, god weekend og TAK af hjertet (det mener jeg virkelig!) for den store opbakning i går. Det betød og betyder virkelig meget! ❤️