I dag er vores sidste i Long Beach og således også i LA. Vejret har de sidste par dage været lidt gråt og trist (med undtagelse af et par timer i går), og vores næste stop er Solvang og Bakersfield, hvor der skulle være rigtigt dejligt varmt og solrigt, så jeg har ingen fortrydelser!

Den første dag, vi tilbragte i Long Beach, var jeg ret hidsig efter at komme ud og opleve noget. Alle de sladderblade, jeg har købt hernede, skriver om Jennifer Lawence, Halle Berry, Bradley Cooper og Brad Pitt, som vaaader fuldkommen frit rundt i LA, og dem ville jeg da ud at spotte!! Men det var tre mod én. Vores hotel her i Long Beach er nemlig udstyret med en dejlig pool, og da ungerne først havde sat deres hjerte i det projekt, kunne jeg rende og hoppe. Og det gjorde jeg så! Hele vejen ned til poolen, hvor vi tilbragte hele dagen. Og det blev vi glade for, for de følgende dage har solen svigtet os!

Jeg har som altid en del badetøj med på ferie, og den ene bikini er min nye fra Femilet. Modellen hedder Hondouras, og den sidder virkelig godt på barmen. Der står, at den er skabt til os med en lille og/eller fast barm, og jeg ved ikke helt, hvordan jeg skal tolke min egen i den sammenhæng, men den sidder virkeligt godt! ? Der er skum i, som det hedder, så den holder sagerne på plads og maser babserne en lille smule sammen, men uden at der går Paradise Hotel i den!

Jeg har længe ledt efter en bikinitop, som giver samme “udtryk”, om man vil, som mine yndlings-BH’er, hvilket jeg har haft svært ved at finde. Jeg er altid gået udenom badetøj med push-up, da jeg ikke rigtigt synes, det er noget for mig. Men så blev jeg jo bedt om at teste Hondouras-serien her fra Femilet, og så fandt jeg altså ud af, at der også er en mellemvej, nemlig skum. BH’en er formet og foret, men effekten er knap så effektiv, hvis man kan sige det sådan, hvilket jeg mega-godt kan lide. Jeg synes, det føles som om, der er styr på sagerne, og de sidder nydeligt, men de er ikke til fare for at stikke hul i nogens badebolde eller luftmadrasser, hehe!
Underdelen, som jeg ikke viser helt så gavmildt på billederne, kan ses her. På billedet umiddelbart herover spiser jeg i øvrigt tacos ved poolen. Bestilt over roomservice! Kæft, hvor kan det anbefales!

Nu vil jeg hjælpe Jon med at få pakket færdig, så vi kan komme videre til Solvang, hvor solen ifølge DMI skulle skinne gavmildt – hvilket vejret jo også antyder! Vi er inviteret til at smage ‘real, Danish aebleskiver’ hos en mand, der hedder Jason Paaske, så det skal nok blive spændende! ???☀️