Det kan givetvis virke en kende overilet og forhastet, men det er det altså ikke, hehe. Det er noget, der har været i bogen i laaangt tid! I morgen rejser ungerne og jeg fem dage til Mallorca sammen med min smukke søster, og jeg glæder mig helt vildt! Det er første gang, at vi skal rejse i dén konstellation! Jeg har rejst med min søster før, men ikke med hende OG ungerne. Jeg har også rejst med ungerne uden Jon, men kun i selskab med deres farmor.
Min søster er skidegod til ungerne, og de elsker hinanden meget højt! Men at jeg sådan har lyst til at tage afsted med Fie og ungerne, er også endnu en realisering af, at Hugo og Berta pludselig er blevet STORE. Der er ingen bleer, ingen flaske, ingen lure og ingen klapvogn. Det er bare to store børn, som stadig kun er 4 år og medbringer de udfordringer, det nu kan give, men mest af alt er det bare hyggeligt, og hotellet er meget børnevenligt!

Vi skal ikke lave en DISSE! Vi skal bo på et labert hotel med all incusive og masser af pools og restauranter, så eneste punkter på dagsorden er solbadning, isspisning og afslapning. Vi har jo som bekendt netop været på en relativt aktiv ferie, og min søster er nyligt hjemvendt fra Italien og trænger til at chille. Så vi skal intet! Ingen af os har været på Mallorca tidligere, og jeg har hørt nok om øen til sagtens at kunne forsvare at leje en bil en dag og tøffe rundt og se på stedets seværdigheder, men det må altså blive en anden gang. Sol og slapperas it is, og jeg glææææder mig!

Jeg har lovet mig selv at pakke markant lettere denne gang, end jeg gjorde, da vi rejste til USA, og mon ikke, det nok skal lykkes! Det er jo bare fem dage, og sommertøj burde ifølge DMI kunne gøre det.
En genganger bliver selvfølgelig solcremen, som selvsagt er fra NIVEA. Vi har ikke brugt andet i USA, og jeg er så glad for cremerne – både dem til børn og voksne. En læser gav mig inden afrejse det tip, at den solcreme, der er på spray, faktisk virker, når man vender dutten på hovedet! Det kan måske virke elementært, men enhver solo-solbader vil vide, at det er det ingenlunde. Kæft, hvor har jeg svært ved at smøre mig selv ind på ryggen!
Jeg fik lejlighed til at teste påstanden i Solvang, hvor ungerne og jeg hang ud ved poolen, mens Jon var i Malibu for at dykke (en oplevelse, der desværre blev aflyst grundet vejret, som ikke var så godt på havsens bund den dag). Krapylerne blev gavmildt marineret i faktor 50, og jeg fik fordelt min spray over hele kroppen med stor succes! Den er tynd i konsistensen og gennemsigtig. Den virker faktisk lidt som en olie og giver huden en smuk glød, mens man ligger der og steger. Det smarte er også, at den ikke behøver blive smurt ud – hvilket jo er fikst, når man ikke lige har en pool boy ved hånden.

Jeg har pakket disse tre cremer, som ses på billedet, til ferien. Sprayen til mig selv og rollon’en til ungerne. Den hvide faktor 50 bruger jeg til ungerne, når de skal smøres ind over hele kroppen eksempelvis ved poolen. Jeg kunne sagtens bruge roll on’en til det også, men den er jo lidt lille, så jeg vil hellere spare og bruge den, når det skal gå lidt hurtigt. Jeg bruger selv børne-solcremen også. Den er uden parabener og parfume, fedter ikke og er lige så effektiv, som NIVEA altid har været.

Så jeps, klokken 8 stryger vi sgu til Mallorca! Det her liv, altså… <3