Vi er inviteret på denne rejse af Visit California.

Vi nåede Sacramento lige i tide til at se aftensolen, og det viste sig, at vores hotel ligger lige ned til floden. Liiiige ved siden af broen, Tower Bridge. Solen var blevet varm gul, og vores værelse ligger på syvende etage med udsigt udover vandet. Så skidesmukt, hvis jeg må være så fri!

Rikke, som er tidligere beboer i Sacramento (og nutidig TWINPEAKS-læser) skrev i går som kommentar til mit indlæg, at vi skulle bevæge os ned i Old Town, så det gjorde vi, og der er så cool! Alle butikker og restauranter er udformet som en gammel western-by med træ-facader, skilte og diverse. Det er enormt gennemført, og området er så stort, at det ikke føles som en turistfælde, men som en del af byens hjerte. Hvis jeg atter må være så fri.

Vi spiste på en lidt for dyr, lidt for dårlig mexicansk restaurant, og så besøgte vi nogle af butikkerne bagefter. Vi var blandt andet i en fantastisk dimsebutik, hvor jeg fik købt gaver til hele familien. En regnbue-plys-taske indeholdende en enhjørning (det er sandt!) til Berta, en disko-pistol til Hugo og en bacon-vægt (sådan en, man sætter ovenpå sine bacon-slices på panden, så de varmes hurtigere OG bliver flade i stedet for krøllede) til Jon. De valgte selv deres gaver, og stemningen var særligt blandt Krapylerne høj. Vi fik også testet butikken CANDY HEAVEN, som selvsamme Rikke anbefalede, og jeg har her til aften små-ondt i maven af at spise Taffys. (Eller også skyldes det den dårlige mexi-mad, det er selvfølgelig svært at sige…). Få eventuelt et sneak-peek af stedet i mine stories på Instagram.

Jon er i skrivende stund ved at putte børn. Vi har aftalt, at det står han for på resten af turen. Jeg fik sgu lidt et stress-anfald i dag. Det er lidt svært at være på blogger-ferie nogle gange, indrømmer jeg gerne – uden forhåbentlig at blive bedømt som utaknemmelig. Havde jeg rejst alene, havde jeg jo fint kunne finde tid til at passe min mailboks, min blog og min Instagram (undskyld, jeg ikke får svaret på privatbeskeder så meget, som jeg plejer i disse uger!), men fordi vi rejser med ungerne, er jeg jo først og fremmest fuldtids-MOR. Når de er tørstige, skal tisse, skal spørge om noget (og det skal de tit), så kommer de til mig. Det eneste, de spørger Jon om, er “Hvor er mor?”, hehe. Og derfor er det svært at finde tid til at passe min anden baby og kærlighed – min blog. Og det stresser mig og har i dag gjort mig i dårligt humør, og det er jo i sandhed spild af liv og dejlig rejse.

Så Langemanden og jeg har haft en god snak, mens Krapylerne blev syltet med hver sin iPad, og vi har aftalt, at Jon blandt andet står for putningerne hver aften. Når man medregner nattøj, tandbørstning, historiefortælling og godnatsange (ALT sammen x 2), så er der altså frigivet en god sjat tid til Langemor lige dér! Og det er helt rart at få en stund helt alene i det andet rum efter en lang dag fuld af højt tempo og fis og ballade.

Jeg har ikke fået taget så mange Sacramento-fotos her til aften, så dem må jeg lige vende retur med i morgen. Det er en anden udfordring – ungerne kan ikke forstå, at jeg gerne vil tage billeder UDEN dem som motiv i ny og næ! Og de kan da slet ikke se pointen i, at jeg nogle gange skal være med på billedet – uden dem! Mit hverv er stadig noget tabt på dem. Så er det nemmere at forstå, at far spiller teater og lægger stemme til en tyr i Ferdinand.

Men jeg VIL tage en masse billeder, for er er viiirkeligt smukt og cool! Jeg har aldrig rigtigt tænkt over Sacramento før, og måske netop derfor overvælder byen mig allerede på første aften lidt. Godt, vi har en del dag til gode i morgen! ❤️