Vi var i Citadel Outlet forleden, og det viste sig altså at være en fiiin investering, omend vi brugte en god rum tid på motorvejen! Jeg købte et par hvide og sorte Adidas Superstar til 420 kr., hvilket jo ikke er en slik, men alligevel en tredjedel billigere end derhjemme. Desuden fik ungerne to par nye sko hver. Berta fik de lyserøde i venstre hjørne fra Adidas til sen rørende pris af 125 kr. Det samme kostede hendes Adidas hightops i midten! Hugos med blå glimmer yderst til højre er fra Adidas og kostede omkring 150 kr. Mine pastelparvede sko til henholdsvis højre og venstre forneden kostede 125 kr. pr. par. Jeg har seriøst stadig shoppe-high over det!

Hele dagen i går tilbragte vi i Knott’s Berry Farm Park. Nej, det er ikke Disneyland, som man nok vanligt ville have besøgt, når man bor i Anaheim, og det vil jeg også sygt gerne en dag! Men når man rejser med to på 4 år, er Knott’s altså PERFEKT!

Deres store vandland åbner først om 14 dage, og måske derfor var der ikke særligt mange gæster i parken, hvilket betød, at vi stort set slap for at stå i kø, solen stod højt på himlen, og ungerne fik prøvet alle børneforlystelserne til stor begejstring! Jon og jeg havde alle intentioner om at prøve en af de vilde rutchebaner, men efter at have spist frokost (udvalget var ikke prangende og meget amerikansk) var vi så tunge i maverne, at vi sgu ikke turde…

Vi må komme tilbage om et par år, når ungerne er game på den slags!

I dag spiste vi ægte amerikansk morgenmad på Denny’s, og lige nu er vi ved at pakke (jeg tager mig en tiltrængt pause…), og om lidt kører vi videre til Long Beach. Jeg havde nogle planer om ting og steder, jeg gerne ville se i dag, men vores hotel ser ret svedigt ud, og ungerne vil så gerne i poolen, så måske det ender sådan. Det er lidt det fede ved at rejse med små børn. Planer er spild af tid, så det kan ikke betale sig at stresse, og heldigvis sker der noget eksotisk hele tiden – uanset hvad man foretager sig. Mest af alt elsker jeg den åbenhed og store grad af mellemmenneskelige kontakt, amerikanerne praktiserer. Jeg snakker med fremmede folk hver eneste dag, og det er så pissehyggeligt!!

Nåh, nu må jeg hellere pakke færdigt. Jon er gået i gang med at sortere min toilettaske, og den slags skal man altså ikke overlade til ufaglærte. ?❤️