For at sige det kort: Hvis nogen af jer, der læser med, overvejer at tage på roadtrip i Californien, så gør det. Og hvis I funderer over, om I skal springe Bakersfield over, så lad være! Med at springe den over, that is! Vores tur peakede stille og roligt den aften, da Jon gik en tur på Google for at finde ud af, hvor vi kunne høre country-musik, og vi efterfølgende endte på et sted ved navn Buck Owen’s Crystal Palace! Her var der live-musik, og aaaalle gæster (bortset fra os) kendte dansen på dansegulvet! I ved, den der fællesdans, der foregår med hæl og tå og hænderne i lommen. Jeg holdt øje i lang tid og så sgu aldrig gentagelsen! Jeg aaaner ikke, hvordan de kan huske alle de trin!

Ungerne var også på dansegulvet det meste af den time, vi var der. Særligt var jeg overrasket over at se, hvor solid gas Berta gav den! Hun plejer at være for genert til sådan at gøre noget særligt væsen af sig i offentlige forsamlinger, men det der med at flytte til Køge og få mange nye kammerater blandt naboerne har tilsyneladende haft en virkelig god effekt på hende. Hun gav den max smadder, og mit hjerte revnede sgu lidt over at se hende og Jon stå og danse sammen. ❤️

Desuden fik jeg taget min TJ MaxX-uskyld i Bakersfield, og det er jo noget, en pige sent glemmer. Miriam fra Miriams Blok har også netop været i USA, og hun kender altså en side af Guds eget land, som indtil nu har været tabt på mig! Jeg anede ikke, at landet var fyldt med outlet-butikker! Jo, altså, jeg kendte godt til outlet-“byerne”, men jeg vidste ikke, at der lå butikker som TJ MaxX og Nordstrom Rack rundt omkring og over det hele, som sælger varer til spotpris! Marc Jacobs-tasker til halv pris, Badgley Mischka-stiletter, som er Carrie Bradshaw-værdige, til 300 kr., og så scorede jeg eksempelvis på min jomfrutur en ansigtsspray fra Ole Henriksen til bare 30 kr. Det er kærlighed, og jeg ser fremadrettet disse butikker som min personlige margueritrute gennem landet, der fryder af fedt og friture!

Og nu er vi altså i Yosemite. Jeg har sovet 4 timer i nat, fordi jeg har fået ind i hovedet, at hytten, vi bor i, er hjemsøgt (for helvede, MM!), men det gør ikke noget, for dagen i dag skal primært foregå i kørende stil. Vi skal på bustur rundt i Yosemite, og vi har alle intentioner om at bevæge os ud på en lille gåtur også i håbet om at se en bjørn! Jeg var fået talrige henvendelser fra jer derhjemme, som har spottet bjørne her i området, og det vil jeg også! Jeg så en klapperslange i Bakersfield, så bamsen er det næste på min eksotiske dyre-agenda!

Tak fordi, I følger med, folkens! Jeg eeelsker at skrive rejsedagbog! Når vi kommer hjem, skal ungerne og jeg i øvrigt lave en scrapbog fra vores tur, så vi køber klistermærker af passende design overalt, hvor vi kommer frem. ❤️