Jeg er jo stolt ambassadør for NIVEA, som i øvrigt kan prale af en dansk genkendelsesprocent på (freaking!) 98! Vi har været i et officielt forhold siden efteråret 2017, og jeg har siden dengang løbende modtaget beskeder og kommentarer fra jer, der læser med, som har testet nogle af de NIVEA-produkter, jeg har skrevet om, som deler min begejstring. Det giver mig sådan en optur på hver gang! For er der noget, der giver mening, så er det i sandhed at skrive om produkter, der virker, og som mens, de gør det, ikke lænser pengepungen. Og sådan et brand er NIVEA. Og det skriver jeg ganske uden at blinke.

Da jeg gik de skønhedsprodukter, jeg har med på ferie, igennem for at finde det, jeg gerne vil skrive om i dette indlæg, gik det op for mig, hvor mange NIVEA-produkter, jeg rent faktisk har med her til USA. Jeg har selvfølgelig pakket masser af solcreme og er allermest begejstret for roll on’en! (Seriøst, jer med børn – PRØV den! Og den indeholder i øvrigt hverken parabener eller parfume).
Desuden har jeg min deodorant med. Jeg har prøvet mange fra NIVEA (og andre brands), og den her er min yndlings, da den duer, ikke laver streger på tøjet og ikke gør mig våd under armene, når jeg har brugt den (jeg er ikke vild med den følelse. Særligt ikke, hvis jeg fryser, hvilket jeg tit gør om morgenen). Og så har jeg medbragt det meste af mit Q10-kit, nemlig ansigtscremen, natcremen og mit serum. Serummet elsker jeg på de dage, hvor jeg ikke gider lægge makeup. Da smører jeg mig bare ind i creme og solcreme, og så dubber jeg lige kinderne med mit serum, så jeg får lidt ekstra udstråling. Nu, hvor jeg efterhånden begynder at få en lille smule farve efter en god soldag i Solvang, er den også rigtigt god på kravebenene om aftenen.
Natcremen, som er en af mine klare favoritter, brugte jeg allerede i flyveren, og det tip vil jeg med dette indlæg gerne lige videregive til folk, der har en (lang) flyvetur i udsigt! Det virkede nemlig uovertruffent og er yderst simpelt!
Jeg havde pakket min NIVEA Q10 Plus C Sleep Cream i min håndbagagen i steder for at tjekke den ind sammen med alt mit andet rod, som jeg plejer. Og hver anden time påførte et overordentligt tykt lag af selvsamme natcreme i hele krydderen og godt ned ad halsen også – i løbet af vores 11 timer lange flyvetur. Luften i fly er jo som bekendt meget tør, og min pilotgifte veninde (Kopiernes mor, that is) har forklaret mig, at det er helt med vilje, da flyets dele ellers ruster for hurtigt. Makes sence.
Natcremen trængte på flyveturen ind i huden hurtigere, end jeg kan nå at spise 6 Irma-flødeboller en onsdag aften foran Luksusfælden, og jeg sværger: Da vi landede, så min hud bedre ud, end den har gjort længe! Jeg har som bevis her indsat et screendump fra en video, jeg lagde ud på Insta-story kort efter landing. Jeg siger jo ikke, det er noget godt billede af mig (det er sygt svært at screendumpe fra Insta-story), men virkningen fremgår da tydeligt, ikke sandt? Læg i øvrigt mærke til, at jeg på dette tidspunkt har været vågen i små 24 timer, har fløjet i 11, og at klokken inde i hovedet på mig er halv fire om morgenen!

Da jeg havde fløjet i viiirkelig mange timer for at komme til Benin for halvanden måned siden, var min hud helt rødmosset, kløende og tør overalt i it ansigt – virkelig spættet og ikke pæn. Den her gang lignede jeg én, der lige havde fået en ansigtsbehandling! Så det tip vil jeg altså gerne lige sende ud i æteren, for det er da knagme effektivtet! Jeg valgte natcremen i stedet for min dagcreme, da den lige er dét mere fugtgivende, og så fylder den som en lille bonus ikke meget i tasken.