Jeg ved det godt – jeg er rundt regnet jordens heldigste lady!
I skrivende stund er jeg på roadtrip med min (i øvrigt sunde og raske) familie i solrige Californien, og ydermere har C More for nyligt bedt mig om at teste deres tjeneste. Jep, I læste rigtigt! Jeg tjener simpelthen penge på at se flimmer! #lifegoals Heldigvis har jeg også fået lov at dele en rabatkode, der giver alle dem, der har lyst, 2 måneders gratis abonnement på C More. Mere om det allersidst i indlægget!

C More er dog ingen nyhed i Langehjemmet – vi har i forvejen haft abonnement i langt tid, da de har masser af både det ene og det andet. Da jeg i sidste uge var på optagelser i Lufthavnen, havde jeg jo en eftermiddag i nattøj på et hotelværelse, inden endnu en omgang natoptagelser ventede. Den valgte jeg at bruge på at få bragt en burger med pommes frites til værelset med roomservice, mens jeg så komedien POPSTAR med Andy Samberg. Hvis ikke Jon havde friet til mig d. 1. januar 2013, så havde jeg sgu nok gemt mig til Samberg. Den mand er både pæn og sygt morsom, og jeg har længe gerne ville se filmen ‘POPSTAR – never stop never stopping’, som han har lavet. Så det brugte jeg altså min eftermiddag på, og det kan i sandhed anbefales! Både det med roomservice og det med POPSTAR! Det er sådan en film, som er plat og grineren, og samtidig er musikken (omend teksten er helt til grin) genial. Jeg har stadig flere af sangene på hjernen!

Da C More spurgte mig, hvilken kategori af film eller serier, jeg kunne tænke mig at forfatte lidt om, faldt valget på komedier. Det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med krimier, men efter så og så mange mordopklaringer og bestialske psykopater (dem er der faktisk også ret mange af ude i virkeligheden for tiden, synes jeg), er det altså virkelig rart med noget god, hyggelig, sjov underholdning. Jon og jeg ser en del komedier sammen, og jeg har tænkt mig at gense POPSTAR sammen med ham på et tidspunkt!

En anden film, vi har set sammen, er BAD NEIGHBOURS 2. Åh, min Gud, vi grinede sådan kikset meget og måtte et par gange spole tilbage for at se nogle ting igen. Seth Rogen er jo notorisk grineren, og Rose Byrne er det samme (jeg elsker sjove damer!), og så viser det sig, at Zack Effron udover at have en beundringsværdig sixpack også besidder en ret god humoristisk timing! Filmen er især god til folk med børn.

Jon og jeg har også set WHY HIM? sammen! Der var engang, hvor James Franco var sygt lækker. Efter min mening er han knaaap så snacky nu, men da han smed lidt sin hunkyness, lagde han sig til gengæld ud i morsomhed! Han er hovedrollen i den her film, og han spiller overfor ham fra ‘Breaking Bad’, der er hans noget forstokkede svigerfar. Den er virkelig skæg og godt lavet!

En film, jeg så alene (der var han sgu ikke klar, Langemanden) er BAD MOMS. Den er på én gang sjov og samtidig en fin reminder om, at vi alle sammen er lige relativt gode (OG relativt dårlige …) mødre. Jeg synes, Mila Kunis er noget af det yndigste i verden, og hun er samtidig skæg. Meget få kvinder er dog så grineren som Kathryn Hahn, som spiller hendes mor-veninde. Maaayn, hun er grineren! Hun er blevet sådan én, som er afgørende for, om jeg ser en film! Hvis hun er på rollelisten, så bliver det et ‘ja tak!’ herfra!

En film, jeg faktisk så alene i biografen, er DEN HUNDREDETÅRIGE. Det er en svensk film, og den slags går jeg ellers tit en bue udenom, men åh, hvor er jeg glad for, at jeg ikke gjorde det med denne her. Den er sjov, men samtidig rørende. Det er ikke lagkagekomik, men mere sådan noget med at grine med folk. Det er en fantastisk fortælling, som er livsbekræftende og hyl på samme tid.

Jeg må også anbefale MIKE AND DAVE NEED WEDDING DATES, som jeg også så med Jon. Det er måske sådan en, han ikke helt vil indrømme at gave grinet tumpet meget over, men det gjorde både han og jeg. Den er plat og sjov, men på en intelligent måde. Det er dygtige mennesker, der har lavet filmen, og det hele spiller. Man får valuta for knasterne, vil jeg mene.

Og slutteligt må jeg nævnte KEEPING UP WITH THE JONESES, som jeg så en aften, hvor jeg var alene hjemme. Når navne som Jon Hamm og Zach Galifianakis tørner sammen, er man nødt til at se, hvad det er endt med, OG så er Isla Fisher (som i øvrigt er gift med Sascha Baron Cohen – I ved ‘Borat’) også vildt grineren. Filmen handler om hemmelige spioner i en provinsby. Lidt sådan, jeg føler mig, når jeg sidder i vinduet i Køge og følger med i, hvad alle andre på vejen går og laver … ‘Cause I do. 😉

Og det var så den der rabatkode, vi kom fra!
Hvis man vil have gratis abonnement til C More i to måneder (og det vil man jo gerne), så skal man klikke her! Simple as that. Man kan OGSÅ vinde et gratis abonnement i et halvt år OG samtidig få gratis slik til en værdi af 500 kr.! For at deltage, skal man klikke her, finde ud af, hvilken C More-film, man helst vil se i aften, og så skrive det i kommentarfeltet! Hvis man er helt lost, vil jeg altså anbefale en af dem herover. Eller ROOM, som i øvrigt også er at finde hos C More. Eller HIDDEN FIGURES! Ih, der er mange!

Held og lykke!