Vi er inviteret på den her tur af Visit California.

Okay, så peaker vi sgu lige igen, mand! Yosemite! Som Berta ville sige “Jeg har aldrig prøvet noget lignende!” Her er på alle måder bare VILDT! Træerne er kæmpestore, udsigterne er sindssygt fantastiske og det hele ligner noget fra en reklame for kildevand. Eller cowboyhatte!

Vi sov (eller … de andre gjorde jo!) i vores hytte i nat i Redwoods in Yosemite og i morges kørte vi så små to timer for at nå ned i dalen, hvor vi skulle med på en guidet tour. En disciplin, jeg altid frygter, men vores tour-guide, Carol, skulle vise sig at være født og opvokset i Yosemite, og hun var en af de eneste, der blev i parken, da alle andre blev evakueret under en kæmpe oversvømmelse i 90’erne. Hun kunne fortælle sååå mange historier, mens vi nød, at vejret sked på vejrudsigten og åbenbarede nothing but blue skies, mens vi kiggede på bjergbestigere, kæmpebjerge, natur, vandfald og mere natur.

Ungerne er så cool! De er med på den værste, og selvom det her er en roadtrip, og vi kører meget i bil, har de kun set iPad TO gange, hvor vi er kørt i mere end to timer. Resten af tiden underholder de faktisk hinanden på bagsædet det meste af tiden. I dag blev Hugo dog til sidst ret vrissen, da han synes, at køreturen hjem blev for lang, og efter at have fortalt ikke mindre end sammenlagt FEM selvopfundne historier om superhelte i løbet af dagen, gad Jon og jeg ikke digte længere. Så han brugte de sidste ti minutter på at råbe og skrige og kalde os alle sammen for nogle ‘LOOOORTE!!!’! Selv hestene på marken blev forbandet. Og vi gjorde alt for ikke at grine.

Men han tøede op, da vi kom hjem, og nu sover de. Og nu har Jon lokket mig til at se en af de DVD’er, der ligger her i hytten.

Sidst på dagen i dag gik vi i øvrigt en tur (en trail…) på lidt over tre kilometer først ned og siden op af en bjergside for at se nogle kæmpestore sequoia-træer. Det var enormt storslået og helt umuligt at forevige på billeder. Men vi klarede turen alle fire – ungerne holdt ud ved, at vi blev ved at finde pinde, der lignede boomeranger, i vejkanten, og så kaste dem foran os på vejen. Så løb de op for at hente pindene og kaste dem igen – og bum, sådan gik der tre kilometer!

Men jeg er sgu træt nu! Satser på at sove lidt bedre i nat. Lige nu står den dog på sofahygge med min hjertenskær – og Junior Mints og M&M’s Peanuts! Vi spiser slik og is HVER dag herovre, og det er sgu ret hyggeligt! ❤️

I morgen rammer vi Sacramento! Hvem har været der og har nogle tips? Byd ENDELIG ind i kommentarfeltet! Vi har fulgt en del af de idéer, jeg har fået fra jer undervejs, og intet har skuffet!! Så fyr den lige af!