Okay, jeg tør ikke udlevere mig selv sådan HELT råt, men jeg alligevel kradset mig lidt i nakken og er kommet på otte sandheder, som jeg indtil nu har tilbageholdt her på bloggen. Er jeg ret sikker på. Det kan nogle gange være svært at holde helt styr på graden af selvudlevering, når man er enten fuld eller blogger. ?

Med ønsket om en vidunderlig tirsdag! Det skulle blive psyko-varmt i dag, hvilket altid er nok til at gøre mig til jordens gladeste lille gris! ❤️

1. Jeg har hår på alle mine tæer og grå hår i næsen. (Så er vi i gang!)

2. Jeg spillede violin, da jeg var 6 år. Dårligt.

3. Da jeg blev ældre, drømte jeg om at gå til ridning, men jeg turde ikke sige det til nogen. For alle de seje piger gik til ridning, og jeg var på ingen måde sej, så jeg var bange for, de ville drille mig med, at jeg var en pretender.

4. Jeg har mistet lidt af min kærlighed til Marrakech, efter at alle er begyndt at tage derned. Marrakech er måske nok blevet lidt slutty i mine øjne.

5. Jeg har engang stjålet en pakke bleer i Netto. Den lå under barnevognen, så jeg glemte at lægge den op på båndet, da jeg skulle betale, og kassedamen så det ikke. Jeg burde nok have dårlig samvittighed, men den kan jeg af en eller anden grund faktisk ikke rigtigt mønstre.

6. Jeg har altid (frem til år 2011) svoret, at jeg ikke ville giftes med en kok, en DJ, en bartender eller en skuespiller (jep, jeg har datet alle fire professioner i 20’erne – og indtil Jon altså uden stor succes. Jeg skød skylden på deres professioner … Hvorfor kigge indad, når det kan undgås? ?).

7. Jeg har dårlig samvittighed over, hvor meget sodavand, jeg drikker. Jeg aner bare ikke, hvad jeg skal erstatte det med. Vand til maden hver eneste aften er for kedeligt, og jeg drikker hverken vin eller kaffe.

8. Jeg har kysset med i hvert fald 2 af de samme fyre som Cana. Men vi kommer altså også fra samme by!