Hold. Nu. Din. KÆFT, hvor var det sjovt at stå op til min mobil i morges!!! Min besked-indbakke på Instagram var spækket til randen med ‘græde-af-grin’-smileys og folk, der havde taget tykt og kærligt pis på deres nærmeste fodboldfan! Så meget godt humør lige dér – OG solen skinner! Det er det sjoveste, der er sket i mit liv som online! Jeg eeeelsker, at I er så med på den her gimmick! Det er så SJOVT at se de mænds reaktioner, og jeg er imponeret over, hvor godt, damerne får leveret deres nyfundne fodboldviden!

Til de, der ikke ved, hvad jeg taler om, må jeg henvise til min Instagram-konto, hvor jeg har startet noget, jeg kalder ‘MMs VM-service’. Jeg vil løbende dele kvalitets-viden om begivenhederne omhandlende VM, som man ikke ved, hvis man ikke er superfan, og når sådan én lige leveres henover knæerne i sofaen, har mangen mand morderligt svært ved at finde en grimasse, der kan passe. Har I ikke Instagram, så få det – det er det værd! ????? Jeg gemmer alle de geniale videoer, jeg får tilsendt, under ‘højdepunkter’, så de ikke forsvinder efter 24 timer.

Men nu til noget andet! I skrivende stund befinder jeg mig i luftrummet et sted mellem Danmark og den franske Riviera (og ja, det er en choko-rug, jeg ses nydende på billedet). Sagen er nemlig den, at Jon kom hjem fra Rusland i går aftes, og her til morgen tog han så retur til lufthavnen for at sætte mig og min rullekuffert af. Jeg skal nemlig på pressetur med Ford for at prøvekøre den splinternye Ford Focus i området omkring Nice. Det er så epic win! Den her dag giver mig nærmest tårer i øjnene! I nat skal vi sove på et fancy hotel, og de har lovet, at jeg må få en drink også. Og i morgen flyver vi hjem igen i tide til, at jeg kan nå at spise grillpølser på terrassen med familien!

Desuden hænger jeg overalt herude i lufthavnen! Reklamerne mes Sus Wilkins, Cathrine og mig er overalt, og det er så syret på den virkeligt gode måde! ? Den her dag, altså! Som endnu krølle på halen er jeg, Jesper Høvring og min smukke Benin-kjole i ELLE, som udkommer i dag! Jeg skriver mere om auktionen ASAP, men sæt kryds i kalenderen d. 25. august, okay?

TAK fordi, I følger med! Tak fordi, I sender mig godt humør og spruttende grin, det gør mig SÅ KISTEGLAD! Jeg føler, jeg har venner i hele Danmark, og det er måske noget nær den bedste følelse, man kan gå rundt med. Tak! ❤️

PS: Det er seriøst ikke bevidst, at jeg er iklædt rød-hvide farver i dag! Men der må være noget underliggende i gang! ?

PPS: Jon blev så latterligt imponeret over, at Andreas Christensen har reageret på vores lille gimmick, at jeg sgu tror, han tager opvasken resten af VM!