I skrivende stund er klokken ni om morgenen grundlovsdag. Jeg har ikke sovet så skidegodt i nat, da jeg nok må erkende, at jeg er en lillebitte-bitte smule stresset oveni hovedet. Vi skal holde mexicaner-bryllupsfest i vores have for 60 mennesker på lørdag, og i morgen, torsdag og fredag skal jeg alle dage tilbringe inde i København fra kl. 7 – 17 med arbejde. Det vil sige, at jeg er nødt til at fjernstyre og planlægge den sidste organisering af vores party, og den slags er jeg ikke skidegod til. Jo – når jeg ligger i min seng og kigger op i loftet om natten. Da er jeg god til at huske alle de små, ilands-agtige ting og sager, som jeg skal have fikset så snart, jeg vågner.
Men som jeg sidder her i solen på min nyindkøbte drømmeseng og mærker solen varme igennem mine sorte løbebukser, mens jeg spiser det sidste af min rugbrød med Nutella og drikker et glas iskoldt letmælk, har jeg svært ved at huske, hvorfor det var, jeg skulle panikke sådan.

Som bekendt er ungerne og jeg lige kommet hjem fra en fantastisk ferie på Mallorca. Den var afslappende på en måde, som roadtrippen ikke var, og ungerne havde en fest med at lege i solen, i miniklubben, i pools’ene og på vores terrasse. De var selvfølgelig smurt ind i solcreme fra top til tå, og på dét plan er jeg ikke doven. Jeg gen-indsmører både Krapylernes og min egen krop igen og igen i løbet af dagen, hvilket har den vidunderlige side-effekt, at Berta i de varmeste af sommermånederne (eller når vi er på ferie) slipper for de gener hun har med sin tørre hud. Eller ‘atopiske’ hud, som mit samarbejde med A-Derma har lært mig, at det hedder. Berta har en meget fin, sart hud, som påvirkes af mange forskellige ting så som varme, kulde og parfume. Jeg bruger aldrig parfumeret creme på hendes (eller Hugos, for den sags skyld) hud og ej heller parabener, og siden jeg fik A-Derma anbefalet, da Berta var helt bette, har vi faktisk ikke brugt andet til ungerne, og det er også A-Derma, jeg selv bruger, når jeg skal smøre kroppen ind. Jeg er ikke særligt sart, når det kommer til parabener til mig selv – jeg bruger masser af opstrammende masker og cremer, der skal få mig til at ligne én på 14 i ansigtet, hehe – men når det kommer til selve kroppen, undgår jeg gerne parabener og parfumer i det daglige.

Grunden til, at Berta får en pause fra sin tørre hud om sommeren, er selvfølgelig, at vi er så hidsige til at smørre hende ind i blødgørende solcreme. Og jeg skal gerne indrømme, at vi altså ikke i årets øvrige måneder får smurt hende ind i creme på hele kroppen hver evigt eneste dag. Vi når altid et tidspunkt i efteråret, hvor Jon og jeg bliver enige om, at nu må vi lige stramme op og huske det, for nu føles hun tør igen. Det er heldigvis ikke noget, der lader til at genere hende vanvittigt meget, men hun bliver meget tør – især i et bælte rundt om maven lige ved taljen. Og det er her, jeg blev lidt glad for at modtage informationen om A-Dermas nyeste produktudvikling.
Jeg ved, at flere af jer, der læser med hos mig, også kender og elsker EXOMEGA-serien, som er perfekt til tør hud. Og det er altså den, der har fået en opdatering. Den kan stadig købes i tre “sværhedsgrader”, om man vil. En Lotion, som er blød og lidt mere flydende end sine tykkere storesøstre, nemlig Cream og Balm, som er gode, hvis man virkelig har brug for fugtassistance.
Den nye EXOMEGA CONTROL-serie består af meget få ingredienser, hvoraf 95% er af naturlig oprindelse, og den nye kombination af naturlige ingredienser, som er udgjort af det, A-Derma kalder ‘Clean & Green’-princippet, betyder, at forekomsten af tør og irriteret hud nedsættes bare ved én påføring om ugen! Se, dét er sgu noget, der spiller ret godt i et hjem med kombinationen af glemsomme forældre og et barn, der synes, det er pænt kedeligt at blive smurt ind.

Anbefalingen gives hermed videre! A-Derma kan købes lige her, og så kan man blive klogere på Exomega Control lige her!

Glædelig Grundlovsdag, fridag og Fars Dag! <3