Ungernes gyngestol herover er også fra IDÉmøbler.

Jeg er ikke så god til at få lavet billeder fra hjemmet, som mange andre bloggere er, og det er egentlig lidt underligt, for jeg er sygt stolt af vores hus, og jeg har måske heller ikke helt så lidt flair for det med indretning, som jeg tidligere har bildt mig selv ind. Da jeg inviterede til fødselsdags-palaver i vores lejlighed i Nørregade i efteråret, var det første gang, at mine homies fra CONFETTI CPH så mit hjem, og de udbrød alle sammen, at der var meget mere læx, end de havde forventet! Det kan man jo så tolke, som man vil… ?

Men jeg vil egentlig gerne vise Langehjemmet frem, og så er det jo knald-smart at have et samarbejde med IDÉmøbler, for så får man lige ryddet lidt op, når der nu sådan endelig skal tages billeder! Faktisk har jeg valgt at lave en lille video, da jeg synes, at det bedre kunne give en følelse af størrelsesforholdene. Jeg har ryddet en smule op, men kun som jeg ville gøre det, hvis posten kom, hvis De forstår. Jeg har altså ikke fjernet ledninger under TV-møblet, som stadig venter på, at Jon får samlet dem i en form for en stikdåse, eller noget, eller hængt de billeder op, der endnu ikke har fået en plads. Vi mangler stadig lidt for at være i “hus”, og det ved jeg ikke, om vi nogensinde kommer. Vi trives godt med, at tingene går langsomt, og det hele behøver ikke være perfekt på én gang. Heller ikke for, at jeg lader jer titte ind. Jeg ved, I også har rod i hjørnerne!
Jeg er jo stiktosset med vores gigantiske sofa, som ellers i første omgang gav mig et anfald af spontan migræne, da den pludselig stod i køkkenet og fyldte ALT. Men den passer som formstøbt til hjørnet i stuen, og den grønne farve stinker af overskud, synes jeg! Det er første gang, jeg har ejet en sofa, som ikke er en eller anden nuance af astfalt.

Entréen er jo det første, man ser, når man kommer ind i et hjem. Og her er der edderbrodermig også noget at komme efter, når man flytter i hus. Da vi boede i Vestergade i København (vores første fælles lejelejlighed), trådte man fra opgangen direkte ind i vores stue, og vi havde det meget svært inforhols til opbevaring af huer og vanter samt ophæng af jakker.
I Nørregade, hvor vi boede indtil februar i år, havde vi en lillebitte entré uden vinduer med masser af skabsplads, men det var umuligt at komme helskindet ud af døren med to børn, der skulle i flyverdragter, støvler, elefanthuer, you hey the picture.

Og SÅ kom vi til Costa Del Køge, og her er plads til det hele! Jeg omtaler vores entré som hall’en, selvom det måske er at tage munden for fuld. Det første møbel, vi fik i entréen, var denne her dejligt store kommode, som huser en skuffe til hvert familiemedlem samt to skuffer øverst til nøgler, tomme tyggegummipakker, køkkenelastikker og alt det andet vrøvl, man slæber med hjem i lommerne hver eneste dag. Den er skidepæn (synes jeg), og den er fra IDÉmøbler!
Se vores entré og stue i videoen her:

Vi har i øvrigt en IDÉMøbler-butik ikke langt fra vores adresse her i Køge, og de har lige nu en masse møbler på sommerudsalg. Jeg går lidt og pønser på at køre ned og købe nogle stole til terrassen, mens Jon er i Rusland. Så er vi ude over diskutionen om, hvorvidt det skal være Himalaya-stolene eller et loungemøblement. Så, nu bliver det spændende, om han læser med fra VM… ?

Hey, hvad synes I om sådan en video? Christina Dueholm laver jo de sygeste youtube-film, altså, og det kan jeg på INGEN måde være med på. Men jeg vil gerne lave et par små Instastory-agtige videoer ala denne her nu og da, hvis det er noget, der kunne være noget? Jeg kan også SNILDT holde mig til snapshots og tekst, hvis det mere er mit gebet!
Lemme know your thoughts i kommentarfeltet! 🙂