Det var faktisk min idé at starte kontorfællesskabet Tinnitus tilbage i 2015. Jeg savnede et sted, hvor jeg kunne dele hverdag med en masse forskellige mennesker i stedet for som hidtil at dele toilet og køkken med firmaer, som havde deres egne, indbyrdes hverdage. På det tidspunkt havde jeg et lille kontorlokale i Hi House i Kronprinsensgade, og her lejede jeg to skrivebordspladser ud til Christina Dueholm og Christian Møller. Da jeg nævnte mine planer for Christian, hoppede han ombord!
Dagen efter tog vi ud for at se på nogle erhvervslokaler i Nyhavn, og allerede samme eftermiddag oprettede vi et ApS ved navn Tinnitus, fik en kassekredit i Sydbank, og så var vi ikke meget mere end et facebook-opslag og en tur (eller 50 …) i IKEA fra at være luftbårne.

Vi har kørt kontorfællesskabet Tinnitus i Holbergsgade i halvandet år, og det er egentlig et skidedårligt tidspunkt at stoppe på, da vi nu endelig har betalt vores lån ud og faktisk begynder at tjene bare en lille smule gysser. Men jeg har ikke lyst til at lægge de samme timer i det længere, og jeg er ret glad for at arbejde hjemmefra nogle gange om ugen, og det gik ikke op. Og jeg fortryder lige præcis absolut ingenting, da jeg synes, jeg har lært en del af at starte den lille forretning op. Ingen lærdom er spildt, har min far engang sagt, og den sætning synes jeg egentlig, man kan spænde ud over ret mange af de oplevelser, livet byder på!

Og afskeden med Tinnitus byder også på en mulighed for en ny oplevelse for mig!
Jeg skal nemlig fra juli sidde på kontor med tøserne fra CONFETTI, og jeg glææææder mig sådan! Ingen af os (bortset fra  vores agent, Christina Barré, og hendes ansatte) kommer jo til at sidde der hver dag, men det bliver et fælles kontor med plads til os alle, hvor vi kan holde møder og skrive indlæg og samtidig få vendt forskellige ting, når de skal vendes, i stedet for at sende kilometerlange emails. Og så kan vi hænge ud sammen på ugentlig basis! YAS, mand, det er det, jeg glæder mig allermest til!
En anden ting, der er ret kodylt er, at kontoret ligger på Værnedamsvej. Da jeg valgte kontorene til Tinnitus i Holbergsgade, som er på “den pæne side” af Nyhavn, boede jeg jo lige op ad Nørreport Station. Så dengang synes jeg, det var så dejligt at skulle på arbejde et sted, hvor der var vand og forholdsvis meget ro og fred. Nu bor jeg imidlertid i Køge, hvor jeg har masser af ro og idyl, så nu passer det mig eminent godt at skulle sidde på kontor på Værnedamsvej, som jo emmer af hygge og frokoster og masser af ballade!

Én dør lukkes, og der er heldigvis konstant gennemtræk i hovedet på mig, så det betyder, at en ny dør samtidig åbnes. 😉
Jeg glæder mig!