Ahrmen, altså! Lang historie kort – der er langt til Samara, selvom man bruger kort!

Jon og tre af hans venner forlod i går morges dansk luftrum og fløj til Warszawa. Herfra nåede de deres fly videre til Moskva, og så var det så idéen, at de her skulle med endnu et fly videre til Samara, hvor de således skulle ankomme til deres Airbnb sidst på dagen i går og altså have god til at spise, hvad man nu spiser i Rusland, til både aftensmad, morgenmad og frokost inden Danmarks landskamp i dag kl. 14 dansk tid. Men sådan skulle det ikke gå.

Sagen er nemlig den, at nogen så forkert på tiderne, og det resulterede i, at de ikke nåede flyet fra Moskva til Samara. Og der er altså langt mellem de to byer, kan jeg afslør! De undersøgte i går eftermiddags alle muligheder, og de er altså endt med at hyre en taxa, der i skrivende stund er ved at fragte de fire ungersvende hele den lange vej. En tur, der samlet set kommer til at tage 15 timer og koste 2.800 kr. For pokker! Jeg ved ikke, om jeg skal græde eller grine! Det er jo bogstaveligt talt en by i Rusland, det her!

Jeg talte netop med Jon her til morgen, og taxachaufføren har tilsyneladende en fest med situationen. For det første er små 3.000 kr. rigtigt mange penge på de egne (det vil jeg nu argumentere for, at det også er her. Det er mere, end jeg havde til mig selv om måneden i 20’erne, og de skulle altså både dække toiletpapir og Små Kolde), og for det andet har de ikke haft tid til at overnatte på hotel, hvis de vil nå kampen, så de skiftes til at køre, så chaufføren kan sove. Taxichaufføren har således uploadet et billede på sociale medier af Jon, der kører hans taxa, mens han ses sidde sovende på bagsædet med teksten “Easy money!”

De har i skrivende stund tre timers kørsel tilbage, og så vidt vides går det stadig planmæssigt, og alle er ved godt mod (og i live). Hvad mænd ikke vil gøre for en fodboldkamp!? Man kan med fordel tjekke Jons stories i dag… ??