Så er det i daaaag, at vi skal fejre vores bryllupsdag ved en mexicansk genbryllupshavefest i Køge! Ååååh, jeg glæder mig så koloenormt, sindssygt meget! Jeg har endnu ikke 100% styr på, hvad jeg skal have på, og det er ærligt talt fordi, at det ikke betyder helt vildt meget for mig lige præcis i dag. Vi skal bare have det sjovt! Jeg skal ikke imponere nogen, jeg skal bare kunne danse! Mit eneste kriterie for mit outfit er, at det gerne skal få mine gæster til at føle sig godt tilpas i deres valg.

Jeg hælder lige nu til en stribet kjole fra Vila, som jeg egentlig bare havde købt til hverdagsbrug, men med den accessory, jeg har planlagt, skal den nok markere både det chillede og det festlige. På skofronten har jeg købt et par højhælede sandaler med 90’er-hæl, som er lavet af sådan noget flettet bast-agtigt noget, på et outlet i USA til 100 kr., som jeg synes er gode til havefest. Men mon ikke man smider skoene ret hurtigt..

Det her er i hvert fald den kjole, jeg købte i Magasin i forgårs, som Jon slet, slet ikke forstår. Den er fra Baum und Pferdgarten, og jeg synes, at den SKRIGER fest! Måske ikke lige havefest, men med den rette styling… Men Jon synes, den er for sjov til at være flot, og så synes han ikke, den klæder min krop, og jeg skal da også være ærlig og sige, at den ikke gør en disse for kvindelige former. Det er ikke en mandekjole, kan man sige! Så den leverer jeg altså retur i næste uge og tager noget på, der krammer hofterne lidt mere. Det er jo kærligheden, vi skal fejre. ?

Jeg vender nok lige tilbage senere med lidt party-detaljer! Skal bruge hele dagen på at plukke og købe blomster og pynte op!

Hav en dejlig lørdag! I know I will! ❤