Jeg har fået lov at teste den nye HP Spectre X360-laptop. Det er endnu én af de fine ting ved at være blogger – et er, at det selvfølgelig er sejt sådan at få en cutting edge computer stillet til rådighed, men noget andet er at opdage nye præferencer. Jeg kendte ikke vildt meget til HP for bare nogle år siden, men eftersom at vores bekendtskab er blevet mere og mere intimt, har jeg erkendt, at de satme er fremme i skoene! Eksempelvis har jeg et stort hjerte for HP Sprocket, som gav mig nogle smukke minder i Benin.
Min oplevelse med denne her computer/tablet er ikke meget anderledes. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente, og således blev jeg glædeligt overrasket. HP Spectre X360 er en computer – men man kan folde den sammen på midten – omvendt – sådan at den kun er skærm, og så fungerer den fuldkommen som en tablet med touchscreen og det hele. Perfekt, når eksempelvis manden ser fodbold på fjerneren i den ene ende af sofaen, og man gerne vil hygge, men ikke gider se VM (min grænse går altså ved kampe, som Danmark ikke er med i!). Så ligger jeg jo bare dér i den anden ende og ser en serie i stedet for. At computeren sådan kan omformes til at blive “ren skærm” uden tastatur, gør oplevelsen noget bedre, end når jeg stener Netflix eller HBO på min egen computer.

En anden ting, der imponerede mig, er, at højttalerne og lyden er designet af Bang og Olufsen! Det er altså ikke lige meget, at det ser ordentligt ud – og det gør den virkelig – men så er lyden, når man afspiller film eller musik også i top. Jeg elsker de mørke, elegante farver og guld- og messing/kobber-detaljerne. Og så er den lille uden at være mini. Den er et godt stykke større end det, jeg forbinder med en almindelig tablet, så der er ret meget skærm at komme efter, men den passer meget bedre ned i tasken end den computer, jeg normalt bruger. Desuden har HP Spectre X360 ansigtsgenkendelse! Det er da pral på et helt nyt niveau, altså! Jeg skal ikke taste en adgangskode, når jeg starter computeren, jeg skal bare se intenst på den, og der er også en fingeraftryks-genkender på siden af computeren, så man er sikker på at have sin skærm i fred. Og batteritiden er markant længere, OG den er hurtigere at lade op. Yes, der er sgu tænkt over tingene!

Jeg kan bedst lide altid at have min computer med – stort set uagtet hvor, jeg skal hen. På den måde er det lettere at være impulsiv. Måske får man lyst til en overnatning, men man skulle ordne noget på laptoppen i morgen tidlig, eller jeg får pludselig en god idé til et blogindlæg, mens jeg tøffer rundt inde i byen. Mange ting kan jeg selvfølgelig også gøre på min mobiltelefon, men der er alligevel nogle, der kræver min computer. Alt, der har med samarbejder at gøre, kræver min computer, og det er nemmere, hurtigere og nogle gange endda mere tilfredsstillende for mig at arbejde på en computer. Og derfor kan jeg godt lide, at den er bette og kompakt. Jeg har samtidig også en følelse af, at HP Spectre X360 er lidt mere modstandsdygtig end min egen computer – om det er rigtigt, ved jeg ikke. Men jeg er en klummergøj, så det ville ikke gøre noget. 😉

I mandags var jeg til et fint event på Toldboden, og jeg havde taget min HP Spectre X360 med i tasken, Det betød, at da arrangementet var tilendebragt, kunne jeg lige sætte mig dér i solen, nyde udsigten og svare nogle mails. Det føles sååå hyggeligt og overskudsagtigt på sommermåden! (Billeder til indlægget indsættes herfra)

Jeg er jo selvfølgelig blogger, hvilket betyder, at jeg bruger min “private” computer på mange forskellige tidspunkter og måske også lidt mere end den andre. Men jeg er lidt nysgerrig. Hvad betyder noget for jer, når I vælger computer?
For Jon betyder alle specs og tech-ting sygt meget. Jeg synes, det er en dejlig bonus, men for mig er det vigtigst, at computeren er nem at bruge, ser lækker ud og passer ned i den taske, jeg helst vil bruge.

Hvad er vigtigt for jer? Gør sådan noget som ansigtsgenkendelse eksempelvis en forskel? Gør designet? Eller lyden?