Jeg brugte den allersidste dag i San Francisco på at købe småting, der skulle medbringes til Danmark. Og der blev vitterligt tale om småting, for vi havde absolut ikke mere plads tilbage. Vi havde allerede købt en ekstra-kuffert i Bakersfield, og den er stor nok til, at begge børnene uden besvær kan ligge i den, inden den lukkes. Der er faktisk plads nok til, at den kan fores med en dyne i bunden inden, så det er noget, vi overvejer at gøre brug af, næste gang vi skal rejse langt. 😉

Men altså, noget af det, der blev prioriteret at finde plads til, er nogle amerikaner-gaver til jer, der læser med her hos mig! Det gjorde jeg også, da vi for tre år siden tilbragte små tre uger i New York, og det var så hyggeligt! Jeg kan huske, at jeg havde indkøbt amerikaner-chokolade for små 100 kr., og den konkurrence endte med at blive den mest populære på min Instagram ever på det tidspunkt! I LOVE IT!

Denne gang har jeg smidt noget andet meget amerikansk oven i puljen! Det bliver ikke mere amerikansk end Kardashion/Jenner-klanen! Grunden til, at jeg overhovedet faldt over Kylie Jenners aameriknske popupshop er, at jeg faktisk var på udkig efter Glossiers popupshop. Det amerikanske skønhedsmærke, som for tiden er meget hypet i den danske modeverden (formentligt, fordi det ikke kan købes udenfor USA, så man ved besiddelse af produkter fra omtalte sminkelinje indirekte beviser, at man er berejst), skulle nemlig have en popupshop i San Francisco. Sandheden var desværre, at den lukkede tre uger inden mit besøg i byen, og så var det, at en af jer, der følger mig på Instagram lod mig vide, at Kylie havde en popupshop. Jeg troede først, der var tale om Kylie Minogue, men det er bare fordi, jeg er så gammel. I virkeligheden var der tale om den yngste Jenner-søster – hende med de store læber. Hun har lavet et meget populært lipkit, som i selvsamme butik kunne købes i fuldkommen vanvittigt mange forskellige farver. Jeg fandt et par til mig selv, og så købte jeg det, der hedder Strawberry Cream med hjem til jer.

Desuden har jeg købt en pose M&M’s Caramel, nogle sure vingummier og en æske lakridser! Det sidste er måske ikke vanvittigt amerikansk, men jeg kunne godt lide emballagen, so there you go, hehe!

Hvis man har lyst til at deltage i konkurrencen om denne lille souvenir fra Californien, skal man bare finde billedet ovenfor på Instagram og give det et like!

Vinderen findes og offentliggøres om en uge på Insta!